>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

989 шт.
3 шт.
48 × 7 × 37.8 cm
8+
0 шт.

Опис

У сусідньому місті з Хартлейк-Сіті оголошено шоу верхової їзди і друзі просто не можуть не взяти участі, не дарма ж вони займалися верховою їздою. Тому вони збираються та вирушають прямо туди у наборі LEGO “Фургон на виставці коней”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41722 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 989 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Мініфігурки вершників

Фігурки в даному наборі абсолютно різні, але їх поєднує одне - любов до коней. До того ж вони всі добрі друзі та підтримують один одного у всьому. Серед фігурок тут:

  1. Саванна - дівчина, яка живе на сімейному ранчо та обожнює коней, але, на жаль, має проблеми із зором. На ній темні окуляри та спеціальний одяг для їзди на коні: фіолетова кофта, жовта футболка, світло-коричневі штани та високі коричневі черевики. Вона має тростину для сліпих;
  2. Емма – художниця і загалом творча особистість. Дівчина має принти у вигляді фіолетового жилета, білих штанів та високих чорних черевиків;
  3. Елайджа - любитель відеоігор. Хлопець тут у більш звичайному вбранні, яке включає: білу футболку з помаранчевими акцентами, блакитні штани і зелені черевики.

Ще одна фігурка набору – пес-поводир Саванни. Він світло-коричневого кольору та має особисту рожеву миску з кісточкою. Ну і не можна забувати про зірок цього набору - коней. Тут їх 2: коричневий та світліший.

Трейлер для перевезення

Більшість набору LEGO 41722 займає трейлер, який везе позашляховик. Позашляховик відносно невеликий, проте там вистачить місця для фігурок друзів. До трейлера він кріпиться спеціальною чорною деталлю. Сполучені разом вони займають 14 сантиметрів заввишки, 41 сантиметр завдовжки і 9 завширшки. Основні кольори, в яких виконаний транспорт: синій, білий, рожевий, жовтий та бірюзовий.

Але що ж усередині трейлера? Відповідь проста - все, що потрібно для комфортної подорожі. Більшість займає місце для перевезення коней, щоб вони відчували себе вільно. Також є кімната з усім спорядженням для верхової їзди (поводи, шоломи), спальна зона, кімната з нагородами, апарат з водою, кухня та туалет. Плюс, у трейлері зберігаються різні перепони для коней та кубики сіна, які можна розмістити окремо. Більшість дверей, вікон і навіть дах відкриваються, щоб забезпечити легкий доступ всередину та зручнішу гру всередині та зовні.

Перевіряйте, чи все необхідне Ви помістили у трейлер, розміщуйте коней та вирушайте на шоу верхової їзди у наборі LEGO “Фургон на виставці коней”. Вже повірте, іноді сама подорож може бути цікавішою, ніж шоу.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари