>
Уточнити наявність у постачальника
1149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

300 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Опис

На початку 2023 року компанія LEGO представить нових персонажів та нові ігрові набори LEGO Friends для різноманітних і, зокрема, соціально-важливих рольових ігор. Перед вами ігровий набір нового покоління героїв всесвіту LEGO Friends. Заводьте нових друзів, відкривайте для себе нові локації міста Хартлейк-Сіті, насолоджуйтесь творчою грою та справжніми пригодами разом із ЛЕГО Френдс.

Місія з порятунку

Кожному любителю тварин старше 6 років безперечно сподобається ігровий набір LEGO Friends Фургон для порятунку собак (41741). Потурбуйтеся та догляньте чарівного цуценя Пікла, який може пересуватися тільки зі спеціальним візком, але, не зважаючи на це, він дуже життєрадісний і привітний. Почніть місію з порятунку щеняти прямо зараз, не втрачайте час, мерщій відкривайте коробку конструктора, щоб почати нове важливе завдання разом з ЛЕГО Френдс.

Проходячи повз автобусну зупинку, дівчинка Нова помітила в картонній коробці маленьке цуценя, одразу стало зрозуміло, що йому потрібна допомога. Нова, ні секунди не зволікаючи, зателефонувала до центру порятунку собак. Чекаючи на прибуття спеціальної вантажівки, дівчинка акуратно дістала цуценя з коробки і дбайливо почала його гладити та заспокоювати. А ось і вантажівка! Ви тільки подивіться, у спеціального транспорту для порятунку тварин відкривається дах, де розміщено все, що потрібно для надання допомоги тваринам. Тут можна викупати, нагодувати, а також надати медичну допомогу цуценяті. І навіть є запасні колеса для спеціального візка Пікла, щоб допомогти йому ходити.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Фургон для порятунку собак (41741) складається з 300 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок - дівчинки Нова та доктора Марлона, ігрової фігурки цуценяти Пікла, а також ілюстрованої покрокової інструкції зі збирання. Рятувальна вантажівка з кубиків ЛЕГО ідеальна у своїх пропорціях. Фургон має такі розміри: висота – 11 см; довжина – 12 см; ширина – 6 см.

Конструктор LEGO Friends Фургон для порятунку собак (41741) стане чудовим подарунком кожній дитині, яка обожнює тварин.

Новий досвід будівництва разом із LEGO Building Instructions

Встановіть на свій гаджет безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions і почніть захоплююче будівництво в новому 3D-форматі. Ваша дитина може отримати цікавий досвід створення будівель з кубиків ЛЕГО. За допомогою простого та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу, ваш малюк може: збільшувати та обертати свою споруду на кожному етапі складання; зберігати та відстежувати власний прогрес на різних етапах набуття нових навичок та багато іншого.

Якість та безпека

Кожен елемент ЛЕГО відповідає всім суворим світовим галузевим стандартам якості, що гарантує ідеальну сумісність кубиків та простоту складання. Перед виходом у продаж усі кубики LEGO піддають різноманітним дослідженням, щоб переконатися у якості та безпеці продукту. Вибираючи конструктори LEGO, ви отримуєте безкомпромісну якість та безпеку для вашої дитини.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари