>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

103 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Порадуйте своїх друзів смачним соком
Спекотного літнім днем ​​так хочеться випити склянку холодного соку. На щастя з конструктором LEGO Friends 41397 Фургон-бар для приготування фрешів у вас буде така можливість. Приходь на пляж Хартлейк Сіті, щоб спробувати найсмачніший в місті сік. Але для початку необхідно допомогти Еммі вимити фрукти і обслужити всіх клієнтів. Після чого можна приєднатися до Андреа і потягувати улюблений напій на березі пляжу. Ух ти, в океані з'явилися красиві дельфіни. Швидше бери дошку для серфінгу і вирушай їм на зустріч, щоб ближче роздивитися цих унікальних тварин. З конструктором ЛЕГО кожен знайде собі заняття до душі.

Про набір
Набір LEGO Friends 41397 Фургон-бар для приготування фрешів складається з 103 деталей і відрізняється винятковою простотою. У коробці дитина також знайде 2 маленькі ляльки Емми і Андреа, з якими так цікаво грати. Не варто забувати і про 2 фігурки маленьких дельфінів. З деталей ваш малюк може зібрати невеликий фруктовий фургончик і зону відпочинку під великою пальмою. Крім цього в комплект входять такі аксесуари як дошка для серфінгу, ящик для фруктів, фотоапарат, а також кухонні прилади необхідні для приготування свіжого соку. Можливостей для гри безліч, вони обмежуються тільки фантазією вашого малюка.

Легкість в збиранні
Компанія ЛЕГО завжди піклується про найменших її клієнтів, тому зробила конструктор LEGO Friends 41397 Juice Truck у вигляді модульної конструкції. Особливістю даного набору є великі деталі, які легко збираються, навіть якщо дитина не знайомий з конструкторами ЛЕГО. До того ж в набір входить інструкція з яскравими картинками та ілюстраціями, яка допоможе малюкові зорієнтуватися. Зробіть дитині приємний подарунок на день народження або інше свято з унікальним набором ЛЕГО.

Всі конструктори ЛЕГО є абсолютним оригіналом і відповідають всім галузевим вимогам. Купити набір LEGO Friends 41397 Фургон-бар для приготування фрешів ви можете на нашому сайті з доставкою по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари