>
Під замовлення
3999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

826 шт.
4 шт.
46.5 × 37 × 6 cm
7+
0 шт.

Опис

Органічні ферми поступово стають трендом ХХІ сторіччя. Але що робити, якщо її літній власник пошкодив руку і тепер не може самостійно її доглядати? Не хвилюйтесь, Ви ж у Хартлейк-Сіті, де завжди прийдуть на допомогу, як і в наборі LEGO “Ферма органічних продуктів”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41721 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 826 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Фігурки на фермі

На допомогу фермеру прийшло відразу 3 друзів, але давайте з усіма познайомимося по порядку. Тут є:

  1. Марсель – літній чоловік, власник ферми. Він лисуватий і має гіпс на правій руці. Одягнений у зелену сорочку, світло-коричневий комбінезон та коричневі черевики;
  2. Пріянка – дівчина з Хартлейк-Сіті. Вона має смагляву шкіру. На ній літня рожева блузка, білі шорти та жовті кеди;
  3. Мія - шукачка пригод. І для цієї пригоди вона обрала сірий капелюшок, рожеву майку, жовту блузку, фіолетові шорти та блакитні кеди;
  4. Рівер – хлопець, закоханий у Мію. На ньому біла футболка, червона сорочка, сірі штани та світло-коричневі черевики.

Окрім людей, на фермі також живе курочка, маленьке сіре кошеня та чорна конячка.

Органічна ферма

Ферма в наборі LEGO 41721 хоч і потребує ремонту, але в цілому виглядає більш ніж переконливо. Найбільша будівля - будинок складається з двох поверхів, на яких розташована кухня для приготування домашньої їжі та варення на продаж, стійло для коня та житлові кімнати. Будинок красиво прикрашений ліхтариками та квітами. Цікавий механізм дозволяє доставляти відра з водою прямо на другий поверх. Однак у будинку потрібно полагодити дах, чим уже й займається Мія на спеціальних сходах.

Крім будинку, на фермі є побічні збірки, серед яких:

  1. яблуня з безліччю яблук та кошик для складання;
  2. фіолетовий трактор із причепом для перевезення продуктів;
  3. курник із функцією автоматичної подачі яєць;
  4. столик з лавками для відпочинку та прийняття їжі на вулиці;
  5. кіоск для продажу продукції з ферми та табличка з цінами.

Таким чином, Мія, Пріянка та Рівер приходять на виручку Марселю, у якого зараз гіпс на руці і він не може самостійно доглядати ферму. Друзі одразу розподіляють роботу: хтось лагодить дах, хтось береться за збирання яблук та яєць, а хтось на тракторі доставляє частину продуктів одразу в кіоск, а частину на кухню. Закінчивши зі справами на вулиці, друзі беруться за приготування органічної їжі та варення на продаж. Повірте, відбою від покупців не буде! А наприкінці дня можна сісти за столик на вулиці, щоб насолодитися їжею та заходом сонця. А завтра знову візьміться до роботи, адже справи на фермі ніколи не закінчуються.

Допоможіть друзям та Марселю відновити ферму і зробити її ще кращою, ніж була раніше в наборі LEGO “Ферма органічних продуктів”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари