>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

654 шт.
1 шт.
38 × 7 × 26 cm
10+
0 шт.

Опис

Представляємо вам унікальну збільшену мініфігурку LEGO - заввишки 27 см. Справжній витвір мистецтва з цегли LEGO! У цій чудовій фігурі чоловічок одягнений у стильну червону сорочку, сині штани та непримітний синій капелюх. Класичне обличчя з посмішкою доповнює доброзичливий образ. Що важливо і цікаво - рухливість великої мініфігурки, така сама, як у звичайних мініфігурок. Ця фігура виконана в "шестиразовому" масштабі, що означає, що кожна шпилька відповідає поверхні 6х6 мм.

Але це ще не все, всередині капелюха таїться справжній сюрприз – кабіна з фальшивим механізмом! Важелі, шестерні та кнопки створюють веселу атмосферу для мініфігурки-водія. Унікальність цієї моделі також полягає в тому, що вона може обмінюватися деталями з фігурами з наборів 76393 (LEGO Harry Potter Гаррі Поттер та Герміона Грейнджер*) та 40504 (LEGO Exclusive Мініфігурка: триб'ют (40504)*), надаючи вам безмежні можливості для творчості.

*Обидва набори колекційних збільшених мініфігурок ви зможете знайти та замовити на нашому сайті. Для цього достатньо вписати цифровий артикул у пошуковий рядок сайту.

Про набір

Спробуйте вразити будь-якого шанувальника LEGO віком від 10 років цією унікальною Збільшеною мініфігуркою LEGO (40649). Створена в точності за образом і подобою, що стоїть перед LEGO Campus в Біллунді, ця мініфігурка має рухливу голову, руки, ноги і кисті, додаючи реалізму в ігровий процес. Капелюх, що відкривається і приховує в собі мініфігурку стандартного розміру, надає цій фігурці цікавого елемента для творчості та надихає на захоплюючі сюжетні ігри. Будьте впевнені, що ця унікальна фігура стане невід'ємною прикрасою для вашого будинку чи офісу, а також чудовим подарунком для всіх шанувальників наборів LEGO та колекціонерів мініфігурок.

Колекційний конструктор LEGO Exclusive Збільшена мініфігурка LEGO (40649) складається з 654 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Призначений цей ігровий набір для дітей віком від 10 років.

З розмірами більше 27 см, ця захоплююча велика та рухлива мініфігурка стане привабливим експонатом, який ви з гордістю зможете продемонструвати у будь-якому куточку вашого будинку чи офісу.

Дайте волю своїй фантазії та створіть свою власну легенду LEGO! Давайте разом висловимо вашу індивідуальність та креативність, додавши цю унікальну мініфігурку до ваших LEGO-проектів. Незалежно від рівня досвіду – будь ви досвідченим колекціонером або новачком у світі LEGO. Цей ігровий набір принесе не тільки задоволення від збирання, а й гордість від створеного своїми руками витвору мистецтва.

Пориньте у захоплюючий світ LEGO і дайте волю своїй творчості!

Купити раритетний ігровий набір LEGO Exclusive Збільшена мініфігурка LEGO (40649) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари