>
Уточнити наявність у постачальника
9199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 458 шт.
0 шт.
48 × 12 × 28 cm
18+
0 шт.
4.7

Опис

Любителям збирати деталізовані автомобілі точно сподобається набір із серії LEGO Exclusive під назвою 10295 Porsche 911. З деталей цього набору можна зібрати дві дуже деталізовані моделі марки Porsche.

Дві моделі

Як ми і говорили раніше, з цього набору вийде зібрати дві моделі Porsche, а саме моделі Turbo і Targa. Вони збираються на спільній підвісці, але і мають деякі відмінності. Відрізняються ці моделі одна від одної дахом, лобовим склом, дисками і спойлером ззаду. Велика частина збірки проходить однаково, але на певному етапі вам доведеться вибрати, яку з моделей збирати.

Багато деталей, які залишаться, можна відкласти для перезбірки автомобіля в майбутньому або для побудови і удосконалення своїх саморобок.

Незвичайна збірка

Збірка цих автомобілів повинна сподобатися фанатам незвичайних рішень для з'єднань і цікавих кріплень деталей. Наприклад, задні арки автомобіля кріпляться під кутом 90 градусів. А деякі деталі салону і передньої підвіски і зовсім кріпляться догори ногами. Збірка рульового управління сподобається всім фанатам рухомих елементів і техніки.

Багато інтерактивних елементів

У автомобілів є багато рухомих елементів, які додають моделі реалістичності. Автомобілі мають:

  • повне рульове управління автомобіля;
  • дах, який складається в багажник;
  • кермо, що повертається та рухливий ручник і важіль перемикання передач;
  • крісла, що регулюються з можливістю відкидатися вперед;
  • можливість відкривати багажник і капот.

Хороша деталізація

В автомобілях повно деталей, які доповнюють і роблять їх схожими на оригінали. Чого тільки вартий легендарний опозитний 6-циліндровий двигун з повітряним охолодженням, який знаходиться позаду автомобілів.

Вибирайте одну з двох моделей і вперед до збірки! Нехай одна з моделей Porsche прикрасить ваш стенд або стіну.

Купити унікальний набір ЛЕГО Exclusive 10295 Porsche 911 можна в нашому магазині!

  • 4.0

    14 гру, 2022
    Я замовив цей набір на день Святого Миколая (те відчуття, коли ти сам маєш приносити подарунки собі під подушку😩😭). По-перше, набір дуже добре представляє 911, він передає всі лінії культового автомобіля. Ще одним головним плюсом є відсутність наклейок, все надруковано. Я знаю, що я не один, коли кажу, що Я НЕНАВИЖУ наклейки! Сама конструкція досить проста, без складних деталей, хоча в інструкції на сторінці 195 є помилка щодо розміщення елемента вікна. На мій погляд, є лише 2 речі, які заважають цьому набору стати ідеальним, перша – це задні фари. Я можу пробачити центральну частину, але вони справді повинні бути напівпрозорими, а суцільний помаранчевий колір підводить набір. Друге не є специфічним для цього набору, це скоріше загальна проблема автомобілів, у цьому масштабі потрібні більші колеса з нижчими шинами, особливо для наборів спортивних автомобілів.
    Достоинства:
    - стосовно схожості на справжній автомобіль претензій немає, дуже добра робота; - використання принтів; - змога змінити дизайн або скомбіювати їх; - можна самостійно попрацювати з дизайном, наприклад, змістити кермо вправо.
    Недостатки:
    - використання помаранчевих деталей для фар; - помилка в інструкції; - проблема з колесами.
  • 5.0

    14 гру, 2022
    Мне нравится все в этом наборе: от плавных изгибов, используя блочные детали Lego, до возможности легко заменять компоненты для переключения между моделями Targa и Turbo, поэтому процесс сборки заканчивается, когда вы этого хотите. В руководстве рассказывается, как построить 911 до определенного момента, который считается «базовой моделью», после чего инструкции расходятся в зависимости от того, предпочитаете ли вы версию Targa или Turbo. А если есть несколько запасных деталей, то можно и гибрид замутить. Добавьте к этому культовые фары и креативный дизайн двигателя и все - идеальный набор для меня готов. Я определенно рекомендую его всем, кто любит автомобили и коллекционирует модели автомобилей.
    Достоинства:
    Утонченные изгибы. Терракотовый интерьер в сочитание с винтажным белым цветом (не блестящий белый). Два комплекта колес разного цвета. Сменные номерные знаки. Принтованые лого.
    Недостатки:
    Была небольшая заминка с установкой окон, но быстро разобрался и по итогу все сошлось. Одним из улучшений было бы наличие гладких верхних частей в пространстве для ног , которые представляли бы подогнанные коврики, а не шипы.
  • 5.0

    14 гру, 2022
    Це чудова конструкція, особливо для тих, хто не любить наклейки - усі необхідні частини тут попередньо надруковані. Але найкраща особливість - це можливість побудувати 2 версії автомобіля. Після того, як ви завершите збірку вмісту сумки 7, ви можете використовувати сумки 8 і 9, щоб побудувати версію автомобіля Turbo, або сумки 8 і 10, щоб побудувати версію автомобіля Targa. Незалежно від того, який з них ви вирішите побудувати, все одно залишається сумка, яка не використовується. Це справді щось незвичне, але дуже круте для серії ексклюзивів.
    Достоинства:
    Подобаються маленькі деталі, такі як друковані логотипи та прилади. Ручний перемикач передач, гальмо та передні сидіння, що складаються вперед. Можливість зібрати альтернативну версію взагалі супер.
    Недостатки:
    Не знаю наскільки це був би канон, але хотілося б трішки веселіших кольорів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари