>
В наявності
1799 грн
1296 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

168 шт.
2 шт.
26 × 6 × 14 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3898 грн
3060 грн
+ =
2198 грн
1632 грн
+ =
2298 грн
1716 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте на пошуки піратських скарбів, будьте уважні адже величезний поворотний восьминіг за будь-яку ціну захищатиме скарб. За легендою скарби були заховані давно, старим піратом. Він вірив в удачу, тому залишив лише один орієнтир місця, де шукати скарб – це весь безлюдний острів. Скриня із золотом знаходиться під певною пальмою, вам знадобиться час, щоб її знайти. Випробуйте свій успіх знайдіть скарб. Ставайте за штурвал піратського корабля і вперед назустріч пригодам.

Про набір

Ігровий набір LEGO Exclusive Піратський ігровий майданчик (40589) - це захоплюючий ігровий конструктор від LEGO, який дозволить дітям старше 7 років поринути у світ піратів та пригод. Цей ігровий набір, що є ексклюзивною моделлю, уособлює дух свободи та незалежності, характерний для піратів.

Піратський ігровий майданчик включає все, що потрібно для створення захоплюючої ігрової сцени на піратському кораблі. Вона складається з дерев'яної палуби, з'єднаної з вітрилами та щоглою, створюючи ілюзію справжнього плавання відкритим морем. На палубі розміщені різні елементи: штурвал, гірка для спуску, сходи тощо.

Цей набір LEGO також включає мініфігурки двох піратів, щоб пожвавити піратську сцену. Мініфігурки можуть переміщатися палубою, підніматися сходами і розташовувати піратським спорядженням, включаючи шпаги та капелюхи.

Піратський ігровий майданчик LEGO Exclusive - це не тільки набір для будівництва, а й майданчик для уявної гри. Кожна дитина зможе уявити себе справжнім піратом, досліджувати океан, боротися з ворогами та шукати скарби. Цей набір надихає дітей розвивати свою творчу думку та створювати свої власні піратські історії.

Зібравши LEGO Exclusive Піратський ігровий майданчик (40589), ви відкриєте для себе захоплюючий світ піратів та морських пригод, де ваші можливості будуть необмежені. Цей набір дозволяє вам створити та дослідити свою власну піратську історію у світі LEGO.

Розміри піратського ігрового майданчика такі:

  • Висота 12 см;
  • Ширина 25 см;
  • Глибина 14 см.

Про серію LEGO Exclusive

Серія ігрових наборів LEGO Exclusive - це серія конструкторів LEGO, яка включає набори, в обмеженій кількості і випускаються протягом певного періоду часу. Набори LEGO Exclusive відомі своїм високим ступенем деталізації, якістю деталей та цікавими концепціями.

У серії LEGO Exclusive можуть бути представлені набори, що базуються на популярних фільмах, коміксах, відеоіграх або на інших актуальних подіях сезону року. Ці набори можуть включати моделі транспортних засобів, будівель, персонажів та інших різноманітних елементів, пов'язаних з певною темою. Ексклюзивний та невеликий тираж робить конструктори серії колекційними предметами та викликає викликати підвищений інтерес у фанатів LEGO та колекціонерів.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари