>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 508 шт.
0 шт.
28.2 × 48 × 9.1 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Оптимус Прайм – лідер автоботів, головний герой коміксів та фільмів про трансформерів, шестиколісний тягач, а тепер ще й збірна модель у наборі LEGO "Оптимус Прайм", яку кожен бажаючий може отримати собі.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10302 було випущено у рамках серії LEGO Exclusive. Він містить 1508 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 18 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складань. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Хто такий Оптимус Прайм?

Оптимус Прайм – це лідер автоботів, що бореться з ворогами – десептиконами. До війни був відомий як Оріон Пакс. Зріст трансформера становить 8,5 метрів, а важить він 4,3 тонни. Його кольори – це білий, синій та червоний. Що відрізняє його від інших – на грудях розташована камера, в якій зберігається Матриця лідерства. Оптимус є одним із найдосвідченіших воїнів, який добре володіє зброєю, але й не забуває про співчуття. На Землі Оптимус Прайм набуває форми тягача «Freightliner FL86».

Оптимус Прайм із конструктора LEGO

Але якщо Ви вже потрапили на цю сторінку, то ймовірно щось знаєте про трансформерів і цікавіше буде перейти до особливостей моделі LEGO. Оптимус Прайм із набору LEGO 10302 досягає 35 сантиметрів у висоту. Дизайн черпає натхнення як з оригінальної іграшки, так і з анімованого персонажа: традиційна колірна схема та логотипи трансформерів. Завдяки рухомій шиї, плечам, ліктям, зап'ястям, тазостегновому і гомілковостопному суглобу, а також колінам, що обертаються, робот володіє фантастичною рухливістю. Через додавання нових деталей, голова більш ніж впізнавана, а торс повторює ґрати радіатора та панелі вітрового скла. Відкривши передню частину, Ви знайдете місце для Матриці лідерства. Позаду – ракетний ранець.

Окремо присутні:

  • напівпрозорий куб Енергон;
  • енергетична сокира Оптимуса Прайма;
  • чорний кулемет;
  • табличка з характеристиками.

Трансформація у Freightliner FL86

Традиційно для трансформерів, Оптимус Прайм з даного набору також може змінювати зовнішній вигляд на автомобіль. Як і в оригіналі, він тут без трейлера, лише сама вантажівка. Що примітно, вам не потрібно розбирати його, щоб створити режим автомобіля. Отже, реактивний ранець знімається, руки складаються в передпліччя, ноги зчіплюються разом, тіло скручується, а потім відкидається назад, і ще за кілька кроків Оптимус Прайм перетворюється з робота на вантажівку. Після цього залишається лише додати кілька деталей, і все готово. За рахунок масивних коліс, вантажівка-Оптимус може розтинати у Вас вдома і навіть долати невеликі перешкоди.

Створіть легендарного трансформера у себе вдома в наборі LEGO "Оптимус Прайм", який зможе радувати Вас як в образі робота, так і в варіації вантажівки.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 чер, 2022
    Я витратив 5 годин на це створення... це нагадує мені, коли я дивився епізоди G1, бажаючи мати іграшку Optimus Prime. Цей набір було дуже цікаво створювати. Він неймовірно міцний. Є деяка кількість повторів, враховуючи, що він симетричний. Він трансформується майже так само, як фігурка G1. Я трохи розчарований тим, що є прогалини в частинах, коли ви перетворюєте його в режим вантажівки. Але, загалом, мені дуже сподобалося створювати цей набір. Я сподіваюся, що вони зможуть випустити ще один набір Transformers.
    Достоинства:
    Фігурка і Вантажівка виглядають приголомшливо. Проблем с перетворенням на вантажівку немає. Чудовий набір аксесуарів, як-от культовий Proton Blaster, класичний куб Energon, реактивний ранець Sideswipe і дивовижний Energon Axe!
    Недостатки:
    Стабільність цього набору дуже спірна.
  • 5.0

    28 чер, 2022
    Придбав цей набір для того, щоб урізноманітнити свою колекцію LEGO і з цікавості, як відбуватиметься механізм трансформації. Насправді чекав більше якоїсь техніки, але збірка мене все ж таки вразила. Я згадав дитинство і чудово провів вечір, збираючи його. Перше враження від готової моделі – вона вища, ніж я думав. А якщо трансформувати Оптімус Прайма в режим вантажівки, то навіть не схоже, що секунду тому це була зовсім не вантажівка. Дивовижний набір!
    Достоинства:
    завершена модель втілює саме дизайн 1 покоління; блоковий дизайн відповідає оригінальному анімаційному персонажу; досить висока; фірмова зброя Оптімуса Прайма виглядає фантастично.
    Недостатки:
    щоб трансформувати його, потрібно трохи попрактикуватися, адже у мене неодноразово при трансформації його голова відпадала.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари