>
Уточнити наявність у постачальника
6499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 222 шт.
1 шт.
38 × 9.4 × 26 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Вирушайте у захоплюючу пригоду просторами Забороненого Заходу з цим захоплюючим ігровим набором LEGO Exclusive. При складанні ви зможете відтворити кожну деталь цього містичного світу, від дископодібної голови до хвостоподібних структур Долгоношия, створюючи неповторну атмосферу гри Horizon прямо вдома.

Не пропустіть шанс порадувати себе чи своїх близьких цим унікальним подарунком, який запам'ятається надовго. Відкрийте двері у світ фантастичних пригод і зберіть цю чудову модель, щоб відчути всю магію гри Horizon у кожній деталі.

У цьому наборі ви зустрінетесь з Елою та Спостерігачем, кожен зі своїми неповторними рисами. Зберіть модель і пориньте у світ фантастичних пригод із луком, списом та загадковими очима Спостерігача, які можна вибрати у трьох різних кольорах.

Автентичні риси Довгоношия відтворені у стилі LEGO, включаючи дископодібну голову, хвостоподібні структури та довгі ноги. Демонстраційний вигляд цієї моделі прикрашений знайомими деталями ландшафту зі світу Horizon, щоб кожен елемент приносив вам радість та цікаві спогади.

Про довгошия

Довгоший - загадкове створення зі світу комп'ютерної гри Horizon, що втілює силу і мудрість в одному вигляді. Ці високі, граціозні істоти є унікальним симбіозом технології і природи, поєднуючи в собі риси дикої природи з високотехнологічними елементами. Їхні довгі ноги та хвостоподібні структури дозволяють їм маневрувати у складних місцевостях та кидати виклик небезпекам Забороненого Заходу. Довгошиї мають дивний, дископодібний вигляд, який робить їх ще більш загадковими і привабливими для дослідників цього фантастичного світу.

Незважаючи на свою значну фізичну силу, Довгошиї мають виняткову мудрість і інтелект. Вони є спостерігачами та зберігачами давніх таємниць, наділених глибокими знаннями про мир та його минуле. Їхні очі, що сяють синім, жовтим або червоним світлом, ніколи не втрачають з уваги ні найменшої деталі, роблячи їх важливим елементом у містичній атмосфері гри Horizon.

Про набір

Ігровий набір LEGO Exclusive Horizon Заборонений Захід: довгоший (76989) складається з 1222 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дорослих (18+). Зберіть модель своїми руками, яка досягає більше 34 сантиметрів заввишки, 23 сантиметрів завширшки і 17 сантиметрів завглибшки, і пориньте у світ дивовижних пригод і несподіваних відкриттів прямо у себе вдома.

Цей конструктор – це ідеальний подарунок для фанатів комп'ютерної гри – Horizon, який порадує їх у день народження чи інший особливий день.

Купити ігровий набір LEGO Exclusive Horizon Заборонений Захід: довгошої (76989) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    28 тра, 2022
    Ждём поставки данного набора, и цену равную официальному курсу ЦБ.
    Достоинства:
    Достоинств как для фаната данной серии игр достаточно много.
    Недостатки:
    Не могу сказать о недостатках пока не приобрел этот набор.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари