>
Уточнити наявність у постачальника
4437 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
17 × 3.2 × 17 cm
6+
0 шт.
3.7

Опис

Зібрати свого власного робота мріє кожен. Щоб зробити це, не потрібно навіть виходити з дому, адже досить просто купити слушний конструктор ЛЕГО. Однак зібрати механічного друга - це тільки пів справи, адже його потрібно ще й оживити. Так-так, саме оживити! І в цьому нам допоможе унікальний набір LEGO 45602.

Що ж це таке?

Великий кутовий мотор — це ідеальне рішення для моделей, яким необхідна велика потужність і крутний момент. У його конструкції використовується спеціальний датчик обертання і сучасні алгоритми позиціювання для максимально точного керування. Простими словами, цей невеликий мотор зможе привести зібрану вами модель в рух.

Завдяки простій формі корпусу мотор легко прикріплюється до будь-якого конструктору і здатний забезпечувати точність обертання в 1°.

Великий мотор ЛЕГО абсолютно безпечний у використанні. Його корпус не має гострих кутів і повністю зроблений з нешкідливого пластику. Таким чином, мотор може використовуватися навіть дітьми віком від 6-ти років.

Трохи про серію

На перший погляд, набори серії Education можуть здатися дещо нудними та нецікавими. Однак перше враження оманливе, адже трохи вивчивши їх стає очевидно, що всі ці мотори, датчики, сенсори та передавачі дозволяють оживити зібрані моделі. Завдяки цій унікальній серії дитина може зібрати власного унікального робота, запрограмувати його і придумати цікавий сценарій для гри. Набори саме цієї серії дозволяють перетворити нудний навчальний процес в цікаву гру.

Купити оригінальний і сертифікований набір LEGO Education Великий кутовий мотор можна, оформивши заявку на нашому сайті або за телефоном гарячої лінії.

  • 3.0

    16 бер, 2021
    Я советую брать, только если вы разбираетесь, что с ним делать. Потому что я купил, и у меня такая же проблема, как у Марка. Инструкций к серии вообще почти нету, а к этому мотору и подавно. Поэтому если кто-то знает, как его правильно подключать и в чем разница с обычными моторами, то подскажите.
    Достоинства:
    Визуально все в порядке, выглядит нормально.
    Недостатки:
    Не могу полностью оценить мотор, так как без понятия что с ним делать. Инструкций нееееету.
  • 3.0

    26 січ, 2021
    Жаль, что в сети особо не найти инструкций по установке и сборке. Мотор то купил, а установить его так, чтоб он работал не получается. Робот не двигается, ничего не происходит. Подскажите, где можно найти подробные инструкции.
    Достоинства:
    Наверное работает, это у меня не получается подсоединить.
    Недостатки:
    Не могу понять как сделать, чтобы заработало.
    • 18 бер, 2021
      Надеялся сам найти подсказку, а оказалось, что здесь у всех такая проблема.
  • 5.0

    14 січ, 2021
    Ну это прям для мощных наборов как я понимаю. Я особо о нём ничего сказать не могу, племянник заказал на Новый год, ну я и купил. Даже не могу сказать, как он подключается)) Надеюсь вскоре увидеть его в действии, тогда и дополню отзыв.
    Достоинства:
    Магазину как всегда респект, отправили быстро. Племянник протестировал, мотор работает.
    Недостатки:
    Никогда не думал, что детские игрушки могут столько стоить)
    • 18 бер, 2021
      Ну так что? Удалось собрать робота или хотя бы машину с мотором? Работает?

Рекомендуємо подивитися ці товари