>
В наявності
3269 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
17 × 2.1 × 17 cm
7+
6 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6468 грн
5957 грн
+ =
9468 грн
8477 грн
+ =
35268 грн
30149 грн
+ =
19768 грн
17129 грн
+ =
3618 грн
3521 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

А що якщо ми вам скажемо, що є пристрій до якого можна підключити одночасно відразу чотири різних пристроїв з серії LEGO Technic. Так, це можливо завдяки пристрою 88012 Концентратор. Розглянемо його ближче.

Простий, але потрібний

Концентратор являє собою мінімалістичний блок в біло-сірих кольорах. На кожній із сторін концентратора знаходяться по парі роз'ємів, в які можна підключити різноманітні мотори, датчики та інші пристрої.

Нагорі концентратора можна побачити зелену кнопку і індикатор. Вони потрібні для того, щоб до концентратора можна було підключити чудовий пристрій з серії LEGO Technic 88010 Дистанційне керування. Для підключення досить натиснути зелену кнопку на обох пристроях, а індикатор знизу буде показувати різні статуси підключення, по яким можна буде зрозуміти, які роз'єми знаходяться під дистанційним управлінням.
Концентратор живиться від 6 батарейок типу АА 1,5V. Вони вставляються в спеціальний відсік знизу, отримати доступ до якого дуже просто - достатньо зняти кришку на засувках.

Для чого потрібен?

Цей концентратор відмінно підійде для тих моделей, які нуждаються в підключенні більше двох пристроїв поруч з можливістю управління. Якщо вам необхідно підключити лише два пристрої, то можна звернути увагу на пристрій 88009 Вузол.

Де ж придбати?

Купити дану деталь ви можете в нашому магазині або на сайті, досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму.
Нові моделі з деталей серії Technic вже чекають вас!

  • 5.0

    9 гру, 2022
    За таку ціну це небагато і погоджусь з будь-ким, хто скаже, що навіть для приладу, цей концентратор задорогий. Проте, якщо взяти до уваги можливість інтегрувати кілька концентраторів у програму, а потім програмувати складніші системи через 4 роз’єми концентратора, то така ідея може виправдати придбання. Сподіваюсь ви вже зрозуміли, що я хочу зробити🤭. Поки не можу поділитися готовим проектом, оскільки тільки все обдумую, але концентратор працює (перевірив) і це головне.
    Достоинства:
    Швидка доставка; якісна конструкція, нічого не люфтить і не подряпано; концентратор працює.
    Недостатки:
    Висока ціна, яка може залякати більшість потенційних покупців.
  • 5.0

    9 гру, 2022
    Цей 4-портовий концентратор справді справляється зі своєю роботою. Я використовую програму щодня, і коли я підключаю цей концентратор до програми, він підключається дуже швидко. Батареї служать довго, принаймні поки що не виникало необхідності змінювати поставлені. Я зробив багато творінь, використовуючи цей хаб як автоматизовану систему світлофора або систему перетину поїздів. Так, це дорого, але це електронний компонент, що робить його дорогим. Коли я використовую цей центр для своїх творінь, мене більше не хвилює ціна, а якість цього компонента, а тут вона на висоті.
    Достоинства:
    Концентратор виконує свою функцію - до портів без проблем можна підключитись. Концентратор вимикається після невикористання, щоб заощадити заряд акумулятора.
    Недостатки:
    Виявилось трішки важко зрозуміти як він точно працює, щоб використовувати на максимум. Краще б навіть такі товари мали інструкцію.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари