>
В наявності
349 грн
254 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
14 × 1.5 × 13.5 cm
6+
0 шт.
3.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
3548 грн
2942 грн
+ =
6548 грн
5462 грн
+ =
35807 грн
30039 грн
+ =
498 грн
380 грн
+ =
648 грн
506 грн
+ =
1048 грн
842 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Яскраве світло без перешкод!
Хто б не мріяв вдихнути справжнє життя в свою модель поїзда, машини, космольоту або будівлі? Напевно кожен фанат ЛЕГО хотів би «легким рухом руки» включити фари на своєму ЛЕГО-транспорті або освітити фасад власної будівлі, яку вже огорнули вечірні сутінки. Тепер ці мрії цілком реальні разом з набором ЛЕГО 88005 Набір фар, який можна інтегрувати практично в будь-яку споруду завдяки маленькому розміру фар-світлодіодів. Сет LEGO 88005, який працює від акумулятора LEGO 88009 Hub на 6 батарейок типу ААА, із серії-новинки Powered Up - якщо його у вас немає, вкрай бажано докупити його або джерела живлення з серій LEGO Power Functions або LEGO WeDo. Сама система освітлення складається з двох світлодіодів, захищених прозорим пластиковим покриттям. Два дроти, що йдуть від світлодіодів, з'єднуються в блоці з кнопкою включення / вимикання світла і далі йде плоский широкий дріт з коннектером для підключення до джерела живлення на кінці. Яскраве біле світло від такого аксесуара пожвавить вашу модель або споруду, стане їх «родзинкою» і перетворить звичайну саморобку ЛЕГО в виставковий експонат!
Про серії LEGO Powered Up
Лінійка високотехнологічних електронних наборів LEGO Powered Up - нове покоління електро-аксесуарів за прикладом наборів з електрикою серій LEGO WeDo, LEGO Education, LEGO Power Functions, LEGO Technic. Її відмінністю є вдосконалені схеми контролю, нові функції електричних деталей, підвищена надійність і безпека, поліпшені дизайн і ергономіка. Поки що за 2018 і 2019 роки у світ вийшло лише 7 нових наборів з функцією електроживлення (новий датчик кольору і відстані, мотор, хаб-джерело живлення, вузол руху, пульт дистанційного керування, платформа - двигун поїзда і ця світлова система), але прогрес не стоїть на місці - очевидно, що ЛЕГО ще порадує нас поповненням цієї технологічної серії, яку ви можете купити у офіційного постачальника - сайту-магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 88005 і будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину - ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказано на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

  • 4.0

    27 лют, 2021
    Взял сразу 3 комплекта, чтоб осветить пассажирский поезд 60197. Вероятно, фары делали специально для него, так как вписались они идеально. Не знаю, насколько у меня получится присоединить их к какой-то другой сборке, но здесь все хорошо. Единственное, сейчас мне пришлось их отключить, так как использую порт для датчика света.
    Достоинства:
    Идеально подходит к 60197, советую брать именно к нему. Работают отличнооо.
    Недостатки:
    Пришлось выбирать между фарами и датчиком света. В других портах не работают.
  • 2.0

    27 лют, 2021
    Я купил этот набор к грузовому поезду 60198. В описании продукта четко указано, что этот светильник совместим с этим поездом. Однако в этом есть серьезная проблема - вы не можете проложить провода. Да, они подключатся к батарейному отсеку и включатся, но нет никакого способа провести их через поезд. Передние «фонари» на двигателе поезда имеют за собой несколько сплошных пластин лего - это означает, что вы не можете провести провода за фарами. Похоже, что компания Lego сделала эти светодиодные фонари полностью совместимыми с пассажирским поездом - 60197. Надо было указать это в описании.
    Достоинства:
    Хорошо светят. Работают.
    Недостатки:
    У меня только грузовой поезд, а как оказалось, с ним набор не совместим. К тому же, этот набор фар на 50% дороже прежних.
  • 4.0

    27 лют, 2021
    Фары хороши. Проводку добавить немного сложно из-за того, что она такая длинная, но это хорошо для больших сборок! Однако, если у вас небольшая машина или поезд, то будет проблема куда деть все провода. Есть возможно регулировать яркость.
    Достоинства:
    Светят достаточно ярко. В любом случае, есть возможность еще отрегулировать.
    Недостатки:
    Провода слишком длинные.
  • 5.0

    26 лют, 2021
    Устанавливается очень легко. Подходит к любым сборкам, которые вы хотите “осветить”. Пульт дистанционного управления позволяет выставить 10 уровней яркости с помощью кнопок + -. Работает либо с пультом дистанционного управления Bluetooth, либо с подходящим мобильным телефоном или планшетом.
    Достоинства:
    Небольшой размер фар позволяет интегрировать их куда угодно. 10 уровней яркости.
    Недостатки:
    Не обнаружил.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари