>
Під замовлення
2957 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
10+
0 шт.

Опис

Ця ліцензія на установку програмного забезпечення EV3 дозволить встановити ПО на один ПК.

Це потужне ПЗ, просте в навчанні і легке у використанні, засноване на програмному пакеті National Instruments LabVIEW ™, що є лідируючим рішенням в класі графічних програмних пакетів, які використовуються інженерами і вченими по всьому світу. Повністю. оптимізоване для використання в класі програмне забезпечення EV3 використовує останні напрацювання в області дизайну інтерфейсу і є простим і легко засвоюваним інструментом для учнів.

Програмування за допомогою ПО EV3 засноване на графічному інтерфейсі. Користувач формує програму, просто перетягуючи іконки, що відповідають за ті чи інші функції робота. Цей інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє учням спочатку створювати прості програми, а потім і продуктивно розвивати свої навички програмування, роблячи можливим створення складних багаторівневих програм.

Функціонал реєстрації даних, включений в це ПО, є потужним інструментом для проведення різної експериментальної роботи. За допомогою нього дуже легко збирати, аналізувати і використовувати дані, що надходять з датчиків. Учні також можуть будувати інтерактивні графіки, використовуючи отримані дані. Ця унікальна функція, яка називається програмуванням за допомогою графіків, дозволить зробити експерименти ще більш захоплюючим процесом. Наприклад, учні можуть використовувати порогові величини для управління датчиками: робот може бути запрограмований на подачу звукового сигналу при фіксації температурним датчиком певної температури.

Вбудований редактор контенту дозволить вчителям модифікувати наявні навчальні курси і створювати свої власні. Крім того, редактор дозволить учням фіксувати свої успіхи за допомогою створення і заповнення електронних зошитів, які також є частиною програмного оточення EV3. Ця функція робить процес перевірки успішності і контролю знань дуже простим і швидким.

Програмне забезпечення EV3 поставляється із спеціальним інструментом по навчанню robot educator, що включає 48 покрокових мультимедійних навчальних уроку, створених для допомоги учням і викладачам в навчанні основам робототехніки. Ці уроки також навчають використанню функціоналу реєстрації даних і пояснюють властивості апаратного забезпечення EV3. Просто додайте до цього ПО Стартовий набір EV3 і ви готові до занять!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари