>
Під замовлення
4473 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
10+
0 шт.

Опис

Цей, з легкістю можна застосовувати на уроках природничих дисциплін комплект навчальних матеріалів дозволить вашим учням стати повноправними суб'єктами навчального процесу. Вони будуть працювати, немов юні науковці та інженери, занурюючись в рішення задач, що мотивують їх на вивчення природничих наук, наприклад, фізики і програмування. Всі завдання, що входять в комплект, мають загальну тематичну основу: космічні дослідження навколоземного простору та найближчої до нас планети Сонячної системи Марса, що спонукає їх шукати рішення проблем, спілкуватися і працювати в команді.

Всі навчальні матеріали для учнів і вчителя поставляються у вигляді електронного контенту, призначеного для використання в програмному середовищі LEGO MINDSTORMS Education EV3. Просто встановіть Комплект завдань на ПК, на якому вже встановлено ПО MINDSTORMS Education EV3 і приступайте до роботи. Таким чином, при використанні цього Комплекту задній ви отримаєте ті ж переваги, що і при використанні завдань, що входять в стандартний комплект поставки ПО MINDSTORMS Education EV3. Ви зможете модифікувати всі мають проекти і місії з Комплекту завдань «Космічні проекти», використовуючи вбудований в ПО EV3 редактор контенту. А ваші підопічні зможуть в режимі реального часу фіксувати свої успіхи в ході виконання проектної діяльності в інтегровані електронні зошити.

В Комплект завдань «Космічні проекти» входять сім повноцінних тематичних місій, дев'ять навчальних дослідницьких місій, чотири дослідницькі проекти, включаючи проект «Вивчення механічного руху». Не важливо, яке завдання ви виберете сьогодні, ви можете бути впевнені в тому, що вас чекає захоплююча і веселе занурення в світ сучасних технологій.

- Вивчаємо механічний рух
Вивчайте основи механіки, динаміки, конструювання та проектування, щоб учні змогли побудувати ефективних роботів, застосовуючи знання з фізики і математики.

- Навчальні місії
Досліджуйте, спостерігайте, обчислюйте і застосовуйте знання для вирішення конкретних практичних завдань.

- Тематичні аерокосмічні місії
7 окремих місій, в яких учні застосовують і творчо адаптують свої навички програмування і конструювання роботів, вирішуючи реальні завдання і проблеми, пов'язані з дослідженням космічного простору.

- Дослідницькі проекти
Обговорення та проекти, створені для ознайомлення учнів з плануванням і розробкою різних космічних програм і місій.

Для установки Комплекту завдань "Космічні проекти" необхідна попередня установка основного програмного забезпечення EV3 (артикули 2000045/2000047/2000046/2000048).

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари