>
Під замовлення
12791 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

150 шт.
0 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
3+
0 шт.
4.0

Опис

Чарівні труби

Конструктор LEGO Education 45026 Tubes — це цікавий ігровий набір, який сподобається будь-якій дитині. Він складається зі 150 деталей і дає можливість зібрати цікавих персонажів з трубами, по яких котиться м'ячик. Курка-несучка, дракон, маленька личинка — все це дитина може зібрати власними руками. Така іграшка викликає великий інтерес у малюка і дарує яскраві емоції під час гри.

Всі деталі досить міцні, тому дитина не зможе їх пошкодити чи зламати. Крім того, вони проходять ретельне тестування на безпеку, а значить вам нема про що турбуватися. Конструктор відмінно підійде в якості подарунка дітям від 3-х років і перетворить навіть звичайний будній день на свято.

Грай та розвивайся

Набір ЛЕГО Освіта 45026 Експерименти з трубами не тільки розважає дитину, але й допомагає їй розвиватись. Для того, щоб зібрати конструктор, доведеться задіяти логічне мислення і дрібну моторику рук. Що стосується самої гри, то тут в силу вступають уява і фантазія.

Можна придумувати різні ігрові ситуації, розважаючись як наодинці, так і разом з друзями. При цьому в другому випадку малюк ще й вчиться комунікувати і виражати свої думки, а також поповнює свій словниковий запас. Можете не сумніватися, конструктор подбає про розвиток вашого малюка.

Крім різнокольорових деталей в коробці можна знайти 6 карток. У них знаходиться величезна кількість ідей для будівництва та навчання.

Ми є офіційними представниками ЛЕГО в Україні, тому всі конструктори оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Education 45026 Tubes можна прямо на сайті. Доставка діє по всій Україні.
 

  • 2.0

    10 бер, 2021
    Так много возможностей, но, увы, того не стоит. Моя дочь любит класть шарики в трубки и видеть, как они вылетают из другого конца. Но крепления трубок очень слабые и то и время ломаются. Дверные заслонки открываются без всякого сопротивления. Дочка даже в какое-то время начала психовать по этому поводу. Смотрела что же можно сделать, но ничего не придумала, к сожалению...
    Достоинства:
    Очень интересная идея. Дочке понравилась идея запускать мяч по горке. Можно обьяснить детям о причинах и следствиях.
    Недостатки:
    Трубки плохо держаться, двери открываются.
  • 5.0

    10 бер, 2021
    Я купил набор несколько месяцев назад для своих малышей, и он им очень понравились. У нас много лего, и мы строим поистине впечатляющие башни, клетки, супер-горки и транспортные средства, но этот набор немного поставил меня в тупик. Потом мой трехлетний ребенок объяснил, что это горки и теперь они только тем занимаются, что запускают мячики. Постоянно соревнуются, у кого полетит дальше. Они даже научились довольно хорошо угадывать, куда приземлится мяч, и строят для него ловушки.
    Достоинства:
    Даже если вы, как родители не понимаете что это, дети точно найдут как поиграть с набором. Мои могут бесконечно запускать мячики.
    Недостатки:
    Единственный минус в этом наборе - нехватка деталей, потому что теперь, когда у нас есть три малыша, не хватает трубок.
  • 5.0

    10 бер, 2021
    Не подумайте, что я хочу, чтобы меня пожалели, просто хочу оставить свой отзыв. Я получил этот набор, чтобы поиграть с моим сыном, страдающим аутизмом. Ему 2,5 года. Иногда трудно заставить его пустить нас в свою игру. На данный момент он в основном невербален, но общается руками и другими сигналами. Ему правда понравился набор. Он понял идею с киданием мячика с одной стороны и что он появляется с другой. Он позволил мне поучаствовать в своей игре, и это стало его драгоценным воспоминанием.
    Достоинства:
    Я очень рекомендую это всем, у кого есть маленькие дети, которые любят животных или просто хотят поиграть во что-то интересное.
    Недостатки:
    Недостатков нету.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари