>
Під замовлення
2799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

7 шт.
0 шт.
14 × 3 × 14 cm
7+
0 шт.

Опис

Вам подобається тематика залізниці і поїздів? А що якщо ми скажемо вам, що ваші поїзда, локомотиви і вагони можна оживити і моторизувати? Так, а ще ними можна буде управляти завдяки дистанційному керуванню. Це все можливо завдяки деталі LEGO 88011 Двигун потяга з серії Technic. Пропонуємо розглянути її детальніше.

Неймовірний двигун

Цей мотор виглядає дуже стильно і строго, забарвлений в чорний колір. На відміну від інших моторів з серії Technic, який має тільки один отвір для передачі обертаючого моменту, цей двигун має відразу чотири отвори. Місця для підключення мають яскравий помаранчевий колір. Завдяки їм до поїзда можна відразу підключити чотири колеса, які йдуть в комплекті, і він буде вже готовий їхати.

Просте підключення

Для підключення цього мотора використовується звичний коннектор цієї серії з чорним довгим проводом. Для управління мотором можна буде використовувати такі деталі як 88009 Вузол, 88012 Концентратор і 88006 Вузол руху. З їх допомогою можна управляти мотором завдяки Bluetooth і мобільного додатку або дистанційного керування.

Кому підійде?

Цей мотор підійде всім конструкторам, які хочуть швидко зібрати поїзд без зайвих труднощів. І це все можна втілити на базі цього мотора. Також самі творчі конструктори можуть помітити, що замість коліс поїзда можна використовувати колеса для авто і зібрати машину.

Де купити?

Купити деталь ЛЕГО 88011 Двигун поїзда можна у нас в магазині за доступною ціною прямо зараз!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари