>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

273 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO DOTS 41925 Секретні коробочки – це не чергова дрібничка, про яку дитина забуде на наступний день, а повноцінна платформа для творчості.

Що ще за платформа для творчості?

Конструктор ЛЕГО DOTS 41925 являє собою коробку, яка замикається в форматі книги. Вона буде зберігати в собі всі найпотаємніші секрети дитини. Неможливо обійти стороною і цікаву маленьку коробочку для зберігання ключа, яку також можна використовувати в якості підставки для улюблених фото.

Де ж тут творчість? Річ у тім, що зовнішній вигляд коробок можна міняти на свій розсуд за допомогою невеликих плиток різного кольору і розміру. Дитина може створювати унікальні візерунки, черпаючи натхнення з уяви, а може відтворювати вже готові ескізи з відкритих джерел. У будь-якому випадку, нудьгувати не доведеться. Це відмінний варіант, щоб створити щось унікальне, щось, чого немає у друзів, близьких, знайомих, та й взагалі ні у кого.

Думаєте це все? Під час гри у дітей залучається логіка, розвивається фантазія, покращується дрібна моторика рук і навіть виробляються правильні комунікативні навички якщо малюк грає з друзями. Нічого дивного, це ж ЛЕГО.

Про набір

В упаковці знаходяться 273 деталі, які відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити дитині. Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться механічних впливів. Більш того, деталі зберігають яскравість і насиченість кольорів упродовж довгих років експлуатації, тому шкатулки відмінно підійдуть в якості доповнення до кімнатного інтер'єру.

Зверніть увагу, що разом з деталями в коробці LEGO DOTS Секретні коробочки (41925) знаходиться невеликий ключ, який не тільки закриває шкатулку, але і дає можливість легко від'єднувати деталі конструктора. Це дозволить отримувати ще більше задоволення від гри.

  • 5.0

    23 тра, 2021
    Начну с того, что я люблю лего. А серия дотсы - своего рода новинка. Я решил взять это, чтобы потестить. Этот набор великолепен в качестве дополнительной идеи для подарка. Так еще и по цене хорошо получается. Также идеально подходит лоток для хранения точек в различных отделениях. Тоже самое были и в наборе с котом. Наконец-то они не будут разбросаны по всему дому. Просто находка я считаю.
    Достоинства:
    Подойдет ребенку для хранения всяких мелочей. Развивает мелкую моторику и фантазию. Та даже выглядит неплохо.
    Недостатки:
    Набор очень похож на набор с котом. Но если выбирать, то кот мне даже больше нравится.
  • 5.0

    23 тра, 2021
    Моя 8-летняя дочь так полюбила этот маленький предмет из своей небольшой коллекции наборов лего (а если быть точнее, то два предмета). Она собрала его самостоятельно и теперь использует для хранения своих маленьких секретов. Украсить можно как угодно. Она использует даже дотсы из браслетов. Безграничное творчество!
    Достоинства:
    Цвета подобраны идеально. Детали совместимы с остальными наборами серии дотсов. Дочка складывает туда свои украшения и закрывает на ключик.
    Недостатки:
    Вообще не понятно, зачем вторая сборка. Сделали бы одну коробочку, зато побольше. А так, нам пришлось выдумывать самим.
  • 5.0

    23 тра, 2021
    Купил два таких для детей друзей в качестве подарка на седьмой день рождения. Кажеться, они им очень понравились. Кто в таком возрасте не любит секретную коробку для хранения вкусностей? Пускай сюда и не спрятать много всего, какую-то мелочь все же сохранить получиться. Получается больше пользы, чем обычные лего, которые ломаются и ребенок уже ими больше не играет.
    Достоинства:
    Ничего сложного в сборке нет, тем более, что к набору прилагается инструкция. Детям очень нравиться прятать что-то туда и закрывать на ключик.
    Недостатки:
    Размеры обоих коробочек правда небольшие. Что-то существенное не влезет.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари