>
Уточнити наявність у постачальника
2399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 096 шт.
0 шт.
47.8 × 28 × 6 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Відкрийте двері у світ творчості з LEGO DOTS Набір дизайнера (41961)! Цей набір для творчості – справжній скарб для всіх поціновувачів рукоділля.

З 10 різноманітними моделями DOTS, включаючи стильні браслети, грайливі наліпки та креативні нашивки, ваша фантазія не буде обмежена. Набір також включає підставку для олівців, органайзер для столу і навіть велику фоторамку, щоб відобразити ваші найкращі моменти.

З більш ніж 860 декоративними плитками у різних стилях ваш дизайн буде неповторним. Розвивайте свій стиль, висловлюйте свою індивідуальність та створюйте унікальні витвори мистецтва – все це з LEGO DOTS!

Про набір

Пориньте у світ творчості та дизайну з цим унікальним набором, де ваша фантазія не знає меж! Будуйте, прикрашайте та втілюйте свої ідеї в життя за допомогою цього набору, який пропонує необмежені можливості для розвитку вашої уяви та творчих навичок.

Декоративний набір LEGO DOTS Набір дизайнера (41961) складається з 1096 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Підтримуйте свою креативність та комбінуйте цей набір із додатковими елементами LEGO DOTS Extras для створення унікальних та стильних аксесуарів. Відкрийте двері у світ уяви та створіть неповторні історії, пожвавлюючи кожну деталь своєї творчості. З наборами LEGO DOTS здається, що навіть звичайнісінькі моменти наповнюються чарами і натхненням. Давайте разом поринемо в цей захоплюючий світ можливостей та створимо щось по-справжньому особливе!

Прекрасний подарунок для творчих людей

Цей набір стане чудовим подарунком для всіх поціновувачів рукоділля, адже з його допомогою можна створювати модні аксесуари, прикраси для кімнати та багато іншого. Практичний і портативний конструктор ЛЕГО подарує години захоплюючої творчості, а прості інструкції зроблять процес ще більш цікавим для маленьких дизайнерів. Перетворюйте звичайні аксесуари на унікальні витвори мистецтва, носіть їх з собою, прикрашайте робочий простір або створюйте творчу атмосферу у вашій кімнаті – можливості безмежні!

Кожен елемент цього декоративного набору – це запрошення до нескінченного натхнення та творчого самовираження. Вибирайте з різноманітних моделей та створюйте свої унікальні шедеври, додаючи штрихи вашого стилю та смаку. Завдяки суворим галузевим стандартам якості ви можете бути впевнені в надійності кожної деталі, а безпека вашої дитини залишиться під надійним захистом. Кожна деталь набору відповідає найвищим стандартам якості, гарантуючи їхню довговічність та сумісність з іншими компонентами LEGO. Безпека вашої дитини – пріоритет: деталі LEGO DOTS пройшли найсуворіші світові стандарти безпеки, щоб ви могли насолоджуватися творчістю без жодних турбот.

Відкрийте двері у світ уяви та втілить у життя будь-які ідеї з LEGO DOTS!

Придбати ігровий набір для творчості LEGO DOTS Набір дизайнера (41961) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    14 жов, 2022
    Lego “Набір дизайнера” чудово підходить для творчих ігор. Дитині цікаво придумувати різні дизайни для браслетів, рамок, брелоків і так далі. Найпростіше, звичайно, зібрати брелок і браслет. В цьому відмінність від інших наборів, які пропонують лише один предмет. З дотсів можна щось створювати, а потім безкінечно змінювати. Всі деталі взаємозамінні, тому підходять не лише одна замість одної, але і до інших серій. Кольори веселі та яскраві.
    Достоинства:
    Багато ідей для створення креативних речей та так само багато кольорових дотсів. Все з'єднується добре та не відпадає. В наявності ключ для розділення деталей.
    Недостатки:
    Погоджуюсь, деталі малесенькі.
  • 5.0

    14 жов, 2022
    Я дуже рада, що патчі подібного роду існують. Як на мене, то це цікава ідея, а донька взагалі у захваті. Нам подобаються всі можливості, які можна створювати за допомогою цього набору, але фаворитами стали рамка для фотографії та ці невеличкі латки. Варто попередити, що у наборі багато дрібних деталей, тому це точно для дітей старшого віку або потребує нагляду під час збірки. На решту обмежень немає - можна створювати що завгодно з власним дизайном.
    Достоинства:
    Велике різноманіття деталей різних кольорів та форм. Зрозумілі інструкції, проте вони лише як допомога для пробудження фантазії. Розвиває дрібну моторику.
    Недостатки:
    Надто маленькі деталі, які можуть бути небезпечними для дитини.

Рекомендуємо подивитися ці товари