>
Уточнити наявність у постачальника
7499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

498 шт.
3 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Пригоди глибоко під водою чекають на фанатів мультфільму “Русалочка” у наборі LEGO “Підводний палац Аріель”. Так чого ж Ви зволікаєте, Себастьян та Флаундер вже чекають не дочекаються, щоб познайомитися з Вами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43207 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 498 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – принцеси.

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess відрізняється наявністю безлічі наборів, пов'язаних з мультфільмами, принцесами та казковими героями. Вони дають можливість відчути себе частиною чогось більшого та чарівного.

Мешканці замку

Як і в мультфільмі "Русалочка", у замку завжди вирує життя і відбувається щось цікаве. Для того щоб створити цікаві сценарії у себе вдома, у Вас будуть:

  • Аріель – авантюрна сьома дочка короля Тритона, якій 15 років. Вона має яскраво-руде волосся з прикрасою-квіткою. У неї фіолетовий купальник та зелений хвіст;
  • Аріста – енергійна п'ята дочка короля Тритона, якій 17 років. Вона блондинка, із зібраним волоссям. У наборі носить червоний купальник та має червоний хвіст;
  • король Тритон - мудрий король Атлантиди та батько 7 дочок, якому 68 років. Мініфігурка має довге біле волосся і бороду. Нижня частина короля – це риб'ячий хвіст блакитного кольору. Символами його правління є золота корона та золотий чарівний тризуб;

А ви знали? Король Тритон є мерманом – це назва для легендарних істот, чоловіків-двійників русалок.

  • Себастьян – радник Тритона, друг Аріель та великий фанат музики. У наборі LEGO “Підводний палац Аріель” він виглядає як маленький червоний краб з двома клешнями та трохи людським обличчям;
  • Флаундер – найкращий друг Аріель. Він виглядає як невелика жовта рибка з блакитними смужками, блакитним плавцем та хвостом;
  • 4 дельфіни – ссавці, одні з мешканців Атлантиди. Тут є 3 великі блакитні дельфіни для колісниці Тритона і 1 малюк для колісниці Себастьяна.

Підводний замок

У наборі LEGO 43207 Ви зберете великий палац, який досягне 28 сантиметрів у висоту, 31 в ширину і 12 довжину. Він складається з 3 поверхів, прикрашених черепашками та водоростями і закінчується золотим шпилем.

  • на першому поверсі знаходиться парадний вхід до палацу та кімнати Арісти та Аріель. З меблів тут є ліжко-черепашка, ванна та умивальник. Також поруч можна виявити схованку Аріель, де вона ховає речі людей (пляшки, алмази, вилки, свічники тощо). Зовні є Флаундер, що грає на саксофоні та восьминіг, який може обертатися;
  • на другому поверсі Ви знайдете банкетний стіл та місце для музиканта, де є стілець, орган та пюпітр з нотним зошитом;
  • третій поверх – це великий трон короля Тритона.

Позаду палац є відкритим, що спрощує доступ усередину та гру. Також з другого поверху на перший можна спуститися на гірці.

Крім підводного замку, в наборі є 2 колісниці:

  • велика з трьома дельфінами для Трітона;
  • міні-версія із маленьким дельфіном для Себастьяна.

 

Сподіваємось, Ви не боїтеся глибини, адже щоб обстежити все у наборі LEGO “Підводний палац Аріель” знадобиться чимало часу.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Це було так весело будувати моїм онучкам. Майже щохвилини вони підбігали до мене та показували цікаві деталі та персонажів (найбільше нам сподобався Себастьян). Дівчата люблять русалоньку, і цей набір Lego дійсно відображає підводну сцену з усіма її маленькими друзями та колекцією речей. Замок дійсно міцний, тому діти можут без проблем грати з ним.
    Достоинства:
    Не завищена ціна. Багато цікавих речей (ліжко, ванна, стіл з наїдками). Фігурки схожі на своїх персонажів.
    Недостатки:
    Трохи менший набір, ніж я очікувала, проте підходить для маленьких ручок.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Моему 7-летнему ребенку очень понравился подводный дворец Ариэль. Она уже собирает сборки среднего уровня и ей было очень интересно. Дворцовый набор красиво оформлен с множеством интересных функций и аксессуаров. С золотой горкой сбоку весело играть. В этот набор входят 3 фигурки персонажей - Ариэль, Ариста и король Тритон, а также 6 других фигурок подводных жителей. Я настоятельно рекомендую эту сборку всем фанатам Русалочки!
    Достоинства:
    Этот комплект сделан по мотивам мультфильма «Русалочка» от Disney. Он поставляется с блоками, чтобы сделать Дворец с золотой горкой, по которой три включенных персонажа могут фактически скользить вниз. Детей порадуют зверушки.
    Недостатки:
    Набор немного слишком открытый, хотелось бы больше стен.

Рекомендуємо подивитися ці товари