>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

116 шт.
1 шт.
26 × 6 × 19 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

LEGO Disney - казка в твоїх руках
Казкова серія ЛЕГО Дісней, що випускається з 2017 року за мотивами найвідоміших екранізацій казок від кінокомпанії «Уолт Дісней» незмінно залишається однією з найулюбленіших серій у маленьких фей! Звичайно, будь-якій маленькій дівчинці хочеться створити власний сюжет казки з Рапунцель, принцесою Ельзою, русалонькою Аріель і іншими персонажами і героїнями знаменитих казок, оточити їх красивим інтер'єром і відчути себе творцем оригінальної історії!

Про набір ЛЕГО 41166 Дісней
Сет LEGO 41166 Дісней - це невелика мініатюра, створена за мотивами мультфільму «Холодне серце» і казки Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева». У наборі ми бачимо принцесу Ельзу, яка їде у возі, запряженому північним оленем, по зимовому лісу. Кінцева точка маршруту Ельзи - невелика хатина в лісі, де біля багаття гріється невелике гарненьке оленятко, а також є різні аксесуари для догляду за оленями і їстівні припаси. За традицією, в наборі ЛЕГО 41166 ми зустрінемо прозорі і принтовані деталі, які будуть корисні при будівництві саморобок на фантастичні й казкові мотиви. В комплекті - міні фігурка Ельзи, фігурки оленя і оленяти, візок, хатина, вогнище, морквина, оберемок сіна, печиво в коробочці, смолоскип, гребінець, прозора пляшка. Набір LEGO 41166 Дорожня пригода Ельзи містить великі деталі для простої та швидкої побудови.

Як купити?
Купити набір ЛЕГО 41166 Дорожні пригоди Ельзи в Києві, Дніпрі, Чернігові, Черкасах, Харкові та інших населених пунктах України ви можете на сайті constructors.com.ua - офіційного дилера ЛЕГО в Україні. Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС. У виборі відповідного за ціною та розміром набору вам можуть допомогти оператори телефонного зв'язку з сайтом (номера ви знайдете вгорі цієї сторінки) і оператор онлайн-підтримки (чат).

 

  • 4.0

    24 гру, 2020
    Купила этот набор для моей 7-летней дочери, которая все еще фанатеет от Холодного сердца. Ей он действительно понравился, особенно Свен с мягкими рогами и седловидным телом. Морковь помещается ему в рот, и вы можете «ухаживать» за ним с помощью прилагаемой щетки. В набор входит еще одна Эльза, хотя моя дочь, кажется, может определить разницу в том, из какого набора они взяты. По ее словам, рот (выражение лица) у этой Эльзы отличается от других ее наборов (шкатулка для драгоценностей, замороженная площадка). Также она сообщает, что тело этой Эльзы более блестящее. Ничего из этого лично подтвердить не могу, но она в этом реально разбирается. Самый большой провал - отсутствие Кристоффа. Можно было обойтись и без мини-олененка. Симпатичный набор в целом.
    Достоинства:
    Нам всем понравилась идея жарить зефирки. Также Свен очень милый.
    Недостатки:
    Нет Кристоффа, ну что же это такое. Даже я расстроилась.
  • 4.0

    24 гру, 2020
    Этот набор восхитителен. Я действительно весело провел время, собирая это вместе с моими детьми и рассматривая все милые особенности; печенье, жареный зефир, морковь и щетку для оленей. Моим дочерям понравилось перемещать фургон и играть с набором, но волосы Эльзы постоянно отпадали. Я также был разочарован, увидев, что набор вращается вокруг повозки / оленей, но Кристоффа нет. Я бы предпочел Кристоффа вместо олененка. Я также не очень понимаю, зачем вторая маленькая хижина / конюшня. У неё нет интерактивных качеств, поэтому я чувствую, что её можно было бы опустить или превратить в нечто более функциональное. В целом, я думаю, что в этом наборе есть некоторые уникальные элементы, отличный выбор цветов и забавные возможности для игр, но мне очень хотелось бы, чтобы там был Кристофф!
    Достоинства:
    Как я и указал в отзыве, много деталей: печенье, щетка, морковка. Можно и поиграть, и так выглядит неплохо. Однозначно поклонникам Холодного сердца понравится.
    Недостатки:
    Постоянно отпадают волосы у Эльзы. Не понятна цель второй хижины. Требую Кристоффа!!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари