>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

31 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Блискавка МакКуінн і Саллі змагаються за престижний кубок на заміській трасі. Крім двох спорткарів, в наборі також є жовта машина, яка є суддею змагань. У наборі багато цікавих прозорих і прінтованих деталей. Також, тут присутні аксесуари - золотий призовий кубок і стартовий прапорець.

  • 5.0

    29 лис, 2018
    LEGO DUPLO Гонка за Кубок Поршня новинка у нашому домі, син із задоволенням все зібрав та грається, навіть чоловік, як дитина, запускає машинки, влаштовує раллі. Навіть змагання з сином влаштовують. Машинки, як і весь набір, якісні, яскраві. Лего розвиває дрібну моторику,фантазію дитини, кращіх конструкторів я не знаю, жодного разу не сумнівалась у своєму виборі.
  • 5.0

    5 лис, 2018
    Купляла цей набір для свого сина, він обожнює цей мультик. Грається ним кожного дня. LEGO DUPLO відмінно розвиває дрібну моторику рук. Детали середнього розміру тому дитині дуже зручно його збирати.
  • 5.0

    4 лис, 2018
    Мой сын обожает складывать конструктор, поэтому купил ему этот от Лего. Качество деталей отличное, хорошо развивающий, для ребёнка очень хорошая игрушка.
  • 5.0

    31 жов, 2018
    Хороший набор за доступную цену. Мне нравится, что есть 3 машинки, они разноцветные и очень похожи на те, что в мультике. Сын играет в гонки и ему очень нравится этот процесс. Для развития набор отличный.

Рекомендуємо подивитися ці товари