>
Під замовлення
4364 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
10+
0 шт.

Опис

Створений спеціально для EV3 Комплект завдань "Інженерні проекти" - це 30-годинний пакет навчальних матеріалів, що включає в себе завдання для роботи в класі за рішенням проблем з відкритим рішенням, які роблять вивчення природознавства, технології, конструювання та математики неймовірно захоплюючими.

 

Навчальні матеріали складаються з трьох основних розділів, а кожен з яких включає 5 проектних робіт, в цілому Ви отримуєте 15 проектних робіт:

 

  • Примусьте їх рухатися
    Учням пропонується розробити, побудувати і запрограмувати роботів, які рухаються за допомогою моторів, оснащених датчиками обертання. У п'яти проектах учні застосовують математичні та наукові знання для створення роботів, які вимірюють відстань, швидкість, рухаються без коліс, максимізують потужність для пересування вгору по похилій поверхні, рухаються і повертаються по правильному прямокутника. Крім того, учні зможуть застосувати свої знання простих і складних механізмів, використовуючи пропорції для опису пропорційних взаємовідносин.

 

  • Ви можете це зробити розумніше
    Учням пропонується додати до свого роботу датчики для управління поведінкою, а потім виміряти дані, отримані з датчиків, побудувати по ним графіки і проаналізувати їх. У п'яти проектах учні розробляють роботів, які використовують датчики для вимірювання зовнішнього освітлення і відбитого світла, визначення зазначених квітів, вимірювання відстані до об'єкта, розпізнавання стану датчика торкання (нажатое, ненажатом або натискання і відпущений) і вимірювання кутового зміщення або частоту обертання.

 

  • створіть систему
    Учням пропонується розробити, побудувати і запрограмувати робототехнічні системи, що складаються з декількох роботів. У п'яти проектах учні розробляють системи, які пересувають куля, піднімають і ставлять об'єкти, симулюють виробництво, сортують за кольором і повідомляють про своє місцезнаходження. Учні тестують свої системи, збирають дані і використовують зібрані факти для оптимізації систем і їх удосконалення.

 

Структура завдань з Комплекту завдань "Інженерні проекти" повторює процеси і враховує стандарти проведення проектних робіт, які використовуються справжніми інженерами, що працюють в різних галузях промисловості. Кожен проект починається з короткого пояснення завдання. Учням демонструється відео, що показують реально існуючих роботів в дії. А потім хлопці будують, програмують, тестують, а потім і обговорюють свої власні проекти. Протягом всього процесу учні отримують знання з природознавства, технології, конструювання та математики. Таким чином, структура завдань цього набору сприяє розвитку навичок навчання 21-го століття, включаючи комунікативні навички та навички вирішення складних завдань.

 

Комплект завдань "Інженерні проекти" поставляється в цифровому вигляді і встановлюється на ПК, стаючи частиною програмного оточення EV3. Вбудований редактор контенту дозволить викладачам модифікувати існуючі та створювати свої власні завдання. А учні зможуть фіксувати свої успіхи в міру виконання завдань у вбудованих електронних зошитах, полегшуючи викладачам контроль як прогресу, так і звичайно результату.

 

 

Комплект завдань "Інженерні проекти" відповідає національним стандартам освіти.

 

Для установки Комплекту завдань "Інженерні проекти" необхідна попередня установка основного програмного забезпечення EV3 (артикули 2000045/2000047/2000046/2000048).

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари