>
Есть в наличии
5799 грн
Купить в рассрочку

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

1 517 шт.
5 шт.
48 × 9.1 × 28.2 cm
18+
0 шт.
4.7

Рекомендуемыe Комплекты

+ =
10248 грн
9270 грн
+ =
19298 грн
17139 грн
+ =
31298 грн
27219 грн
+ =
6148 грн
6068 грн
+ =
7898 грн
7563 грн
Lamp

Ваш набор гарантированно засияет!

Battery

Лайткит, работает от батареек формата АА!

Книга

Подробная инструкция по установке LED-элементов!

USB Cord

USB-порт поможет быстро соединить отдельные элементы!

Cube

Использованы только оригинальные прозрачные элементы LEGO!

Описание

Зима - прекрасная возможность отправится покорять снежные склоны, а затем грется за чашкой горячего шоколада в уютном домике. По счастливому стечению обстоятельств и тем, и другим можно заняться в коттедже из набора LEGO “Альпийский домик”, который является частью Зимней деревни. 

О наборе 

Основная информация. Набор LEGO 10325 был выпущен в рамках серии LEGO Icons. Он содержит 1517 качественных деталей, красочную инструкцию (есть также доступ к электронным инструкциям в приложении LEGO Building Instructions) и предназначен от 18 лет. Тематика набора - строения. 

Особенности серии. Серия Icons создана для сложных, но при этом интересных сборок для фанатов постарше. В числе наборов здания, транспортные средства, сцены из фильмов. Все они разные, но каждый из них отлично подходит для украшения интерьера. 

Минифигурки на зимнем отдыхе

В наборе ЛЕГО 10325 можно познакомится с 5 минифигурками, среди которых трактирщик и гости домика:

  • трактирщик. Мужчина одет в светло-коричневый свитер и синие штаны. Также он имеет коричневую кепку и коричневый фартук. Для расчистки снега у него есть серая лопата;
  • лыжник. На отдыхающем лыжный костюм, состоящий из красных штанов и голубой куртки. Его аксессуары - это коричневый рюкзак и лыжи. С минифигуркой связана забавная история, ведь альтернативное лицо лыжника говорит о том, что он спешит не на горячий шоколад, а в туалет;
  • девушка. Она предпочитает спокойный отдых у огня, вместо покорения склонов, поэтому на ней белая рубашка, оранжевая жилетка и голубые штаны. В руках небольшой коричневый чемоданчик;
  • пожилая женщина. Еще одна гостья домика одета в белый свитер, серую теплую кофту на пуговицах и светло-коричневые штаны. Во время катания на снегоходе ей можно одеть защитные очки;
  • ребенок. Мальчик появляется в наборе в голубом свитере, синих штанах, сиреневой шапке и красном шарфе. Он любит хоккей, поэтому и держит в руках клюшку. 

Компанию людям составляют серый кот, серая белка и красная птичка. 

В гостях у трактирщика

Познакомившись со всеми минифигурками, время перейти к главной сборке - трехэтажному зданию. Скорее всего, домик расположен на окраине деревни, поскольку в дизайн включены элементы природы, и он служит таким себе местом отдыха для туристов. Фасад выполнен в стиле бревенчатого домика, но также сочетает детальки отображающие камень. Крыша белая, поскольку покрыта снегом. У него даже есть свое название, написанное на вывеске - “Отель две сосны”.

Сзади сборка открыта, что обеспечивает легкий доступ вовнутрь. На первом этаже кухня и зона отдыха, на втором - жилая комната с выходом на балкон, на третьем - небольшая комната владельца. Из примечательных особенностей - светящийся блок, который освещает камин. Однако каждая комната наполнена своими небольшими деталями, начиная с печки на кухне и заканчивая кроватью под крышей.

Возле домика находится замерзший пруд, туалет, куда так спешит лыжник и снегоход, тянущий новогоднюю елку.

Поймайте дзен, созерцая зимнюю природу с балкона или займитесь активными видами спорта - в наборе ЛЕГО “Альпийский домик” праздничные забавы не заканчиваются. 

Удачной и интересной сборки!

  • 5.0

    21 Окт, 2023
    Усіх, хто все ще вважає, що старі набори "Зимового селища" були кращими, я благаю вас зняти рожеві окуляри. Альпійський будиночок - це чудова збірка з такою кількістю дрібних деталей, що він одразу стає одним з найкращих наборів. Зруб настільки унікальний і добре виконаний, що вигідно вирізняється серед своїх аналогів. Включення переднього балкона додає ще більшої глибини до набору. Вибір мініфігурок чудовий, а бічні збірки дадають варіантів, чим би ці мініфігурки могли зайнятися. Мені особливо подобається замерзле озеро з напівпрозорими крижаними синіми панелями, саме такі дизайнерські рішення роблять цей набір таким гармонійним. Також з улюблених частин - камін. Він здається центральним елементом і мені подобається, як креативно його використали на другому поверсі.
    Достоинства:
    Цікаві елементи, такі як прибудова, замерзлий ставок і текстура самого будиночка. Зовнішній вигляд будиночка, зроблений з колод робить його унікальним. Є можливість "розпалити" камін за допомогою кубика, що світиться, виглядає це затишно. Мініфігурки можна розташовувати і всередині, і назовні - поблизу збірок.
    Недостатки:
    Може бути трохи складно отримати доступ до кухні та відділу бронювання на нижньому поверсі. Лід міг би бути більшим, щоб поставити мініфігурки.
  • 5.0

    21 Окт, 2023
    Чарівність справді є основною рисою успішної серії зимового селища. Альпійський будиночок для мене задовольняє цю вимогу. Мені подобається те, що архітектура є характерною для дерев’яного будиночка та виглядає реалістичною, але все ще відчувається сходим на попередні набори. Темно-помаранчеві колоди, безсумнівно, є видатною деталлю дизайну, і вони виглядають чудово. Супутні моделі дещо простіші, і дехто може вважати їх зайвими, але вони є незмінною особливістю селища з самого початку. Ціна залишилася незмінною з попередніх років і я вважаю, що це справедлива вартість, особливо тому, що це ледь не найбільший набір у лінійці. Мініфігурки різноманітні, особливо мені подобається використання приглушених кольорів, не завжди ж персонажам бути вдягнутим як папуги.
    Достоинства:
    Видатний дизайн зрубу. Унікальна архітектура з похилими схилами. Розумне використання світлої цегли. Поєднання дерева з кам'яними стінами. Деталізований інтер'єр. Обідня зона з кріслами винесена за межі будинку, але поєднана з поверхом.
    Недостатки:
    Трохи важко дістатися вглиб першого поверху.
  • 4.0

    21 Окт, 2023
    Після торішнього невтішного набору зі Святом на головній вулиці (10308), альпійський будиночок - це повернення до того, що має пропонувати такий набір. У мене є деякі незначні претензії, але жодна з них не заважає цьому фантастичному набору. Існує незліченна кількість історій, які можна розповісти за допомогою усіх частин, починаючи від будиночка і закінчуючи туалетом. Але я хочу повернутися до того замерзлого ставка та назви будиночка. Оскільки я отримав назву “Дві сосни”, я очікував більших соснових дерев, які б конкурували за висотою з будинком. І саме для цього, я б хотів, щоб деталі, які використовувалися у ставку були прибрані на користь дерев. Відсутність певних важливих пейзажів у найбільш сільському новорічному наборі на сьогоднішній день здається втраченою можливістю.
    Достоинства:
    Виглядає як сучасний гірськолижний будиночок з елементами, натхненними зрубом. Збірка розділена на пакетики, перші з яких збирають маленькі деталі, а останні - будинок. Дах кріпиться за допомогою підйомників Technic, що дозволяє легко відкривати його. Всередині досить багато кімнат з ліжками, що дозволяє розмістити мініфігурки. До речі, персонажі у наборі різні, кожен зі своєю історією та зайняттям.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары