>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

61 шт.
2 шт.
14.1 × 6.1 × 12.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2148 грн
1782 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У Хартлейк-Сіті настає літо. Це означає, що жителі будуть більше часу проводити на вулиці, а точніше - біля моря. Перенесіться в один із таких спекотних літніх днів у наборі LEGO "Розваги на пляжному кабріолеті", щоб повеселитися біля моря разом із Заком і Ліенн. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41725 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 61 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 4 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Друзі на відпочинку

У набір ЛЕГО 41725 додано 2 мініфігурки підлітків, які є головними героями оновленої серії. Вони доповнюють одна одну, створюючи запальний тандем, заряджений на позитивні емоції. 

  • Ліенн - оптимістка, що обожнює постійно бути в русі. Оскільки за вікном у Гартлейк-Сіті спека, дівчина для поїздки обрала рожевий топ, білу накидку, спереду зав'язану на вузол, блакитні шорти та салатові кеди;
  • Зак - талановитий хлопець, який досягає успіху в більшості починань. На ньому блакитна майка з червоним принтом напису і жовтою плямою, червоні шорти, сині в'єтнамки. Оскільки катання на дошці може бути непередбачуваним заняттям, у нього також є окрема деталь помаранчевого рятувального жилета.

Крім мініфігурок підлітків, до набору також додано песика пісочного кольору породи мопс. У комплекті для нього є спеціальні аксесуари - жовта миска і кісточка. 

Пляжні пригоди

Цей набір має 2 основні збірки, що належать двом героям. Оскільки вони насамперед розраховані на дітей, деякі з деталей, як-от шасі автомобіля, цільні та збільшені в розмірі. Це не тільки спрощує збірку для дитини, а й вчить її базових технік будівництва, які в перспективі можуть допомогти перейти до складніших наборів. Конкретніше кажучи про збірки, в наборі є:

  • пляжний баггі. Він має вже згадане цільне блакитне шасі з чорними колесами, зверху доповнене жовтими деталями, кермо, лобове скло і рожеві фари. Усередині місце на 1 фігурку - Ліенн. позаду неї можна встановити бузковий переносний холодильник, усередині якого сховані обов'язкові частування для спекотного дня - банан і морозиво;
  • ділянка моря. Пляжні веселощі в наборі відтворено за допомогою пальми, невеликої ділянки пляжу, а також хвилі. На хвилю, що підноситься, встановлюється салатова дошка, а також Зак у рятувальному жилеті. Однак Зак не єдиний, хто користується перевагами моря, адже поруч із ним також грається дельфін.

Не просто вирвіться на природу, а й рушайте до моря в наборі ЛЕГО "Розваги на пляжному кабріолеті", щоб весело провести час разом із Ліенн, Заком і смішним мопсом.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 чер, 2023
    Моїй доньці дуже подобається Lego Friends, тому цей набір не став виключенням. Зібрати його було легко, оскільки сам набір простий і має легку інструкцію. Нам справді сподобалась кольори цього баггі. Та й покажіть, хто б зараз відмовився від поєднання жовтого та блакитного. Мініфігурки цікаві та відрізняються від звичного Lego. У наборі також присутній маленький мопс, зі своєю кісточкою та дельфін на уявних хвилях. Варто згадати також про дошку для серфінгу та невеликий холодильник з морозивом. Загалом у наборі багато маленьких деталей, котрі ви помічаєте вже купивши.
    Достоинства:
    Цікаві фігурки та КУПА маленьких деталей, котрі надають набору реалістичності. Це і сундук, який виконує роль холодильника, і маленький дельфінчик з мопсом, і пальма...
    Недостатки:
    Набір простий, але все ж можна було додати дах автомобілю.
    • 6 лип, 2023
      Та навіщо тому баггі дах, літо ж надворі, з вітерцем так сказати😅

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари