>
В наявності
2499 грн
2170 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

785 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2848 грн
2439 грн
+ =
4298 грн
3556 грн
+ =
6498 грн
5250 грн
+ =
2848 грн
2439 грн
+ =
4498 грн
3750 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Компанія Лего представила нове покоління героїв всесвіту Лего Френдс. Знайомтеся з новими мешканцями міста Хартлейк-Сіті, відкривайте сучасні локації, розігруйте яскраві пригоди разом із ЛЕГО.

Туристичні пригоди

Вирушайте в туристичну подорож разом з Пейслі, Ліанною та Лео. Друзі будуть їхати автомобілем з мобільним будинком на причепі, уявляєте? Ось це сучасний відпочинок на природі. Лео взяв із собою найсмачніші закуски - млинці з м'ясом, сосиски, сир та яйця, щоб зробити яєчню. Ліанна не може дочекатися, коли вже малюватиме на природі. Вона хоче намалювати портрети вихованців друзів на тлі прекрасного лісового пейзажу. Пейслі відчуває приплив натхнення, щоб написати нову пісню, можливо, вона зможе представити її друзям ввечері під гітару біля багаття. Крім цього, кожен із друзів узяв із собою своїх вихованців: Ліанна – милого гекона, Пейслі – грайливого кролика, а Лео – похмурого, але дуже доброго кота. Друзі також не забули про воду та їжу для своїх звірят, адже кожен з них віддає перевагу різним смаколикам. Чи знаєте ви, що любить їсти гекон, а що кролик?

Проводьте час біля багаття за душевними розмовами, співайте пісні під гітару чи розповідайте страшилки. Розгляньте природу навколо та її мешканців.

А ось щоб грати всередині будинку його потрібно буде відчинити на дві сторони. Ви тільки подивіться, в будинку є ванна кімната, кухня з холодильником і духовкою, дві спальні, мила шпаківня, поштова скринька та сонячні батареї на даху. Також у будинку є багато необхідних аксесуарів для комфортного життя наших героїв.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Крихітний мобільний будиночок (41735) призначений для дітей віком від 7 років і складається з 785 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, трьох ігрових фігурок звірят та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Створюйте свої сценарії гри для творчих пригод. Комбінуйте ваші набори ЛЕГО серії Френдс із наборами ваших друзів і будуйте різноманітні споруди.

Зібравши з кубиків ЛЕГО мобільний будиночок у вас вийде споруда наступних розмірів:

  • Висота – 13 см;
  • Ширина – 18 см;
  • Глибина – 11 см.

Ігровий набір LEGO Friends Крихітний мобільний будиночок (41735) стане прекрасним творчим подарунком для кожної дитини, що любить походи та відпочинок на природі.

LEGO Building Instructions

Використовуйте мобільний додаток LEGO Building Instructions, щоб процес складання конструктора став ще цікавішим. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс додатку надасть вам зручні інструменти для користування. Ви зможете змінювати масштаб будівлі, повертати її під будь-яким кутом у форматі 3D, відстежувати та зберігати ваш прогрес та багато іншого. Цей новий спосіб збирання конструкторів ЛЕГО подарує вам лише приємні враження.

Починаючи ще з 1958 року, компанія ЛЕГО суворо контролює якість своєї продукції, так було тоді і так є зараз. Кожен елемент конструктора відповідає світовим стандартам якості у галузі виробництва. Вибираючи ігрові набори LEGO ви вибираєте високу якість та безпеку для вашої дитини.

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Не знаю звідки, але в мене давно є ідея разом з донькою та чоловіком зняти будинок на колесах та поїхати мандрувати. Можливо, після перемоги у війні це стане реальністю та ми поїдемо так до Криму, а поки побачили цей набір та вирішили придбати його. Він не найбільший у серії, але супер милий. Збирається все доволі легко, даючи у підсумку будинок, машину та місце біля багаття. Саме незначні деталі роблять його живим: пошкрябані двері, вказівник куди їхати до кемпінгу, сосиска для багаття і так далі. І куди ж без друзів та тварин. У наборі можна зустріти Пейслі, Ліенн, Лео, а також котика Чурро, кролика, гекона, білченя та божу корівку.
    Достоинства:
    Милий набір з багатьма деталями. Додатково можна налаштовувати під себе, відкриваючи вікна або переставляючи деталі інтер'єру. Нові фігурки з новими та більш якісними принтами.
    Недостатки:
    Не вистачає маленької пташки, бо навіть шпаківня є, а її жительки немає.
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Їдучи цього разу до сім’ї похресниці, вирішила придбати дітям набори з їх улюблених серій. Тому хлопчик отримав “Тренування в поліцейській академії” з серії Лего Сіті (відгук на нього можете прочитати на сторінці набору), а дівчинка цей набір. Від обох наборів залишилися виключно позитивні враження. Основні збірки набору - це будинок та автомобіль. Дім можна розкрити надвоє, щоб було зручніше грати. Всередині декілька кімнат та багато маленьких деталей, як їжа для тварин або нічник. Можна підчепити машину до будинку і пересувати їх разом, а потім легко відчепити. Сцена біля багаття така комфортна, можна лише уявити як добре Друзям відпочивається.
    Достоинства:
    Милий будиночок з рослинками на даху та сонячними панелями. Легко чіпляється до автомобіля і може їхати за ним. Оновлені фігурки друзів + всі 3 можуть поміститися в машину. Цілий набір тваринок і, наприклад, гекона я бачу вперше у варіанті конструктора.
    Недостатки:
    Дитині важко зібрати вікна самостійно, оскільки потрібно вставити прозорі шматочки всередину.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари