>
В наявності
679 грн
572 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

209 шт.
2 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У січні 2023 року компанія ЛЕГО розширить серію ЛЕГО Френдс за рахунок нового покоління дітей та нових локацій міста Хартлейк-Сіті. Знайомтеся з новими друзями, відкривайте сучасні локації міста, розігруйте захоплюючі рольові пригоди у всесвіті LEGO Friends.

В гості до Алії

Ласкаво просимо в гості до милої дівчинки Алії з набором LEGO Friends Кімната Алії (41740). Зовнішній вигляд та затишок кімнати повністю відповідає дисциплінованому та старанному характеру Алії. Дівчинка просто обожнює читати, вже з п'яти років Алія має навичку швидкого читання. Зверніть увагу на аксесуари в її кімнаті, тут безліч книг, шкільних газет, письмовий стіл, ноутбук, лампа, крісло, що обертається, кіноекран, телефон і навіть трофей - перемога в конкурсі читання.

Але на столі ви помітите шкільну роботу Алії з позначкою "F", яку вона сховала під цілою стопкою робіт із позначкою "А". Напевно, дівчинка засмучена, але її подружка Пейслі може її підтримати, адже бути відмінницею у всьому і завжди не так важливо, іноді помилятися цілком нормально. Алії варто не так суворо ставитися до себе і приймати можливість помилятися, але при цьому усвідомлювати свою унікальність. Пейслі прийшла в гості з ночівлею і запропонувала подружці відволіктися, приготувати попкорн та подивитися улюблений фільм Алії на великому екрані. Ліжко в кімнаті дівчинки подвійне, зверніть увагу, нижня частина виїжджає - утворюючи друге спальне місце. Зручно, чи не так? Поки Алія включає фільм, Пейслі грає із цуценям Айро, він такий активний і просто обожнює гратися.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Кімната Алії (41740) призначений для дітей віком від 6 років і складається з 209 елементів ЛЕГО, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, двох мініфігурок – Алії та Пейслі, а також цуценяти Айро. Вигадуйте свої оригінальні сценарії для гри, комбінуйте набори LEGO Friends з наборами ваших друзів і створюйте унікальні будівлі. Зібрана з кубиків ЛЕГО кімната Алії виходить наступних розмірів: висота – 8 см; ширина – 13 см; глибина – 10 см. Чудово продумані розміри для ідеальної гри.

Ігровий набір LEGO Friends Кімната Алії (41740) стане цікавим подарунком для вашої дитини на будь-яке свято або просто так.

Цифрова інструкція LEGO Building Instructions

Урізноманітнюйте процес складання конструктора з мобільним додатком від LEGO. Встановіть на свій гаджет мобільний безкоштовний додаток - LEGO Building Instructions, використовуйте інтуїтивно зрозумілий інтерфейс програми та відкривайте для себе та своєї дитини нові ідеї збирання та конструювання. Тут ви можете розглянути свої будівлі під будь-яким кутом у форматі 3D, зберігати свої досягнення та відстежувати особистий прогрес.

Гарантована якість

Усі компоненти конструкторів ЛЕГО відповідають суворим галузевим стандартам якості. Компанія гарантує сумісність між собою всіх елементів з різних серій та різних наборів, а також простоту складання запропонованих будівель у супроводі покрокових ілюстрованих інструкцій.

  • 5.0

    21 січ, 2023
    Це один із найкращих наборів LEGO Friends і поки що наш єдиний з нової серії. Нам дуже сподобалися нові фігурки та всі аксесуари, які пропонує цей набір. Приготуйтеся до ночівлі в стилі принцеси з фільмом, короною, чаюванням і багатьом іншим. Від двоярусних ліжок і висувних ящиків, які відкриваються до чарівного цуценя, дітям дуже подобається відкривати всі деталі цього набору. Квіткова лоза була улюбленою частиною конструкції доньки, оскільки вона раніше не бачила чогось подібного (і на щастя не просить зробити таке в неї в кімнаті). Також їй сподобалась троянда під склом, яка нагадує казку про красуню та чудовисько.
    Достоинства:
    Крута кімната з відсилками на діснеївські мультфільми. Завдяки відкритим стінам, доньці зручно грати та діставати усе. Багато деталей, які відображають захоплення. Є декілька частин, які можуть рухатись.
    Недостатки:
    Деякі частини можна було б зібрати замість зображень, як наприклад полички.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари