>
В наявності
2349 грн
1831 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

598 шт.
2 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2698 грн
2100 грн
+ =
8698 грн
6720 грн
+ =
2698 грн
2100 грн
+ =
4848 грн
3931 грн
+ =
8698 грн
6720 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

На честь сторіччя свого існування, компанія Дісней вирішила відтворити знамениту подорож Карла Фредріксена у форматі конструктора LEGO. Тож закріплюйте повітряні кульки, застрибуйте в будинок і злітайте в небеса в наборі LEGO Будинок “Вперед і вгору”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43217 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 598 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Фігурки мандрівників

У набір ЛЕГО 43217 додано 2 мініфігурки головних героїв, які опинилися втягнуті в дивовижну пригоду:

  • Карл Фредріксен - літній чоловік, який на старості здійснив свою з дружиною мрію. Він одягнений у коричневий костюм із метеликом, а також закріпленим фіолетовим значком виноградної содової. З одного боку в нього усміхнене, а з іншого боку сварливе обличчя. Як аксесуар у нього є тростина. 
  • Рассел - хлопець, який вирішив допомогти старому Карлу для отримання значка бойскаутів. Він має культову уніформу дослідника дикої природи, де в нього відсутній значок "Допомога літнім людям" і кепку. За плечима збірний рюкзак, до якого входить безліч предметів для виживання, як-от труба, каструля, чашка, виделка і бінокль. Двостороння голова містить усмішки з обох боків. 

Крім звичайних мініфігурок, до набору також додано фігурку Дага - доброго світло-коричневого ретривера, який у певний момент почав допомагати Карлу і Расселу. Також у комплекті присутня фігурка білки, яку шукав Даг. 

Літаючий будинок

Хоча основна збірка набору - це будинок Фредріксена, у комплекті є також невелика ділянка двору. На, огородженій білим парканом, галявині розташований балон для закачування гелію в кульки, а також кілька екземплярів, які чекають своєї черги. Ще є поштова скринька, що належала Еллі та Карлу. 

Однак галявина - це тільки підготовка до основного будинку. Він виконаний із різнокольорових деталей - панелей, які з'єднані між собою кліпсами. Поруч із дверима є маленький ґанок, а також водопровідний кран. Ззаду будинок відкритий, що спрощує гру. 4 кімнати дають уявлення про різні сцени, показані у фільмі. Серед них горище з коробкою, в якій можна знайти Книгу пригод; спальня з рожевим ліжком; вітальня з кріслом, фотографіями і банкою грошей; вхід до будинку з годинником і картиною птаха.

Можливо, найнезвичайніше в цьому будинку - це дах. Він виконаний у сірому кольорі з невеликими блакитними черепицями. На передній стороні є флюгер із бірюзовою куркою. Нарешті впадає в око коричневий димар з оберемком кольорових кульок. Вони і червоні, і жовті, і салатові, і блакитні, і пурпурні. Загалом будинок із деталей ЛЕГО "піднімають у повітря" 25 кульок. Димохід зі свого боку являє собою довгу балку, з'єднану із задньою частиною будинку.

Живіть яскравим життям і не відкладайте пригоди на потім, вирушивши в них вже зараз разом з Карлом і Расселом в наборі ЛЕГО Будинок “Вперед і вгору”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 кві, 2023
    У моєї доньки був День народження і я вирішив, що цей набір підійде ідеально, оскільки “Вгору” один із її улюблених мультфільмів. Інструкція була зрозуміла, тому проблем у нас не виникло. Будинок вийшов доволі високим та яскравим, що дуже сподобалось моїй доньці. У комплекті також є 4 мініфігурки та запас кульок для даху. Поки ми збирали цей набір, донечка помітила декілька відсилок на справжній мультфільм і це приємно. Це, наприклад, книга про пригоди, значок з виноградною газованою водою та гроші в банці з Райським водоспадом. Єдине, що нам би хотілось - це можливість змінити обличчя у Карла, оскільки воно могло би бути кращим. Проте загалооом будинок виглядає точним з його детальним інтер’єром та культовими жителями.
    Достоинства:
    - гарний зовнішній вигляд та деталізований інтер'єр; - класні мініфігурки; - доступна ціна; - купа відсилок як значок Карла виноградна газована вода (це був подарунок від його покійної дружини Еллі, коли вони були дітьми).
    Недостатки:
    - будинок міг би бути більшим та мати більше кульок.
  • 5.0

    9 кві, 2023
    Я велика шанувальниця мультику «Вгору», тому була в захваті від бажання Lego втілити його у форматі конструктора. Я одразу замовила собі цей набір, як тільки він вийшов. Конструкція була простою та веселою з великою кількістю приємних маленьких деталей із фільму. У наборі, окрім мініфігурок Карла та Рассела ще є Даг та маленька білочка. Мені особливо сподобалась ця ідея з розміщенням повітряних кульок. Здається, що ще трохи і справді полетить. Цей набір став ще одним маленьким оздобленням для мого дому і сподіваюсь, що будуть ще набори по цьому мультфільму.
    Достоинства:
    Нарешті набір по мультфільму "Вгору". Будинок Еллі та Карла саме того розміру, який потрібен, і виглядає точно як на екрані. Відмінний вибір фігурок, включно з Дагом та білкою. Дійсно приємна модель дисплея, яка потішить фанатів.
    Недостатки:
    Безумовно, потрібно більше повітряних кульок. Нема Кевіна😭. Немає наклейки на поштовій скриньці.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари