>
В наявності
719 грн
556 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

111 шт.
3 шт.
19.1 × 6.1 × 20.5 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Діти дорослішають надто швидко. Коли я намагаюся згадати своє дитинство, згадується мало. Або просто не згадується. Діти дорослішають надто швидко.” - цитата з книги про Пітера Пена

Дитинство і справді занадто швидкоплинне. Тому хочеться, щоб вони довше залишалися наївними та вірили у магію. У цьому компанії LEGO та Disney мають багато спільного, адже намагаються продовжити цей час. Їхні зусилля, наприклад, можна побачити в наборі LEGO “Книга пригод Пітера Пена та Венді”, який відправляє на Острів загублених хлопчиків, у відкрите море та у гості до Венді.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43220 було випущено у рамках серії LEGO Disney. Він містить 111 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тема набору - книга.

Особливості серії. Серія LEGO Disney переносить дітей у світ, де все можливо – у світ чудес. Карети, замки, кораблі, чарівні істоти, різноманітні пригоди – все це не може не потішити дитину. Більшість наборів засновані на мультфільмах, тому відтворити знамениті сцени не стане проблемою.

Мініфігурки персонажів із казки

Щоб відтворити пригоди, написані в книзі і показані на екрані, у набір ЛЕГО 43220 додано 3 головних героя. Вони виконані у стилі серії, тому мають нерухомі руки з ногами, проте можуть повертати голову.

  • Пітер Пен – хлопчик, який не дорослішає. На ньому зелений ковпак, зелена кофта, зшита зі шматочків та зелені штани. З-під ковпака виглядають загострені вуха;
  • Венді - старша дівчинка з родини Дарлінгів, яка потоваришувала з Пітером. Вона одягнена у білу блузку, блакитний жакет та білі штани;
  • капітан Крюк - ватажок піратів Нетландії. Суворий капітан має принти червоної сорочки, синього піджака та білих штанів. На голові, на довгому волоссі чорна трикутка.

Крім стандартних мініфігурок, в набір також доданий невеликий коричневий песик Нана, який жив у родині Дарлінгів.

Пригоди всередині книги

Набір, заснований на фільмі «Пітер Пен і Венді», що готується до виходу в 2023 році, зроблений за принципом книги. Це означає, що він може бути закритим. Книга виконана із зеленого та блакитного кольору, має золотий корінець та логотип, який з'єднує Біг-Бен, Місяць та корабель Крюка. Повернувши золотий ключик, можна розкласти книгу і приєднатися до пригод усередині. Вони поділені на 2 частини:

  1. кімната Венді у Лондоні. Це салатова половина, де можна знайти будинок родини Дарлінгів, спальню дівчинки Венді, сад з деревами, місце для Нани, міст і ділянку міста;
  2. Нетландія. Друга половина - блакитна включає море з уламками, серед якого розташований Острів втрачених дітей, а також Веселий Роджер, що належить капітану Крюку.

Під час гри діти можуть переставляти мініфігурки на різні місця і розігрувати цікаві сцени, використовуючи запропоновані деталі.

Відтворюйте пригоди з оригінального твору, рятуючи Венді та перемагаючи Крюка, або придумайте свої власні у наборі “Книга пригод Пітера Піна та Венді”

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари