>
Уточнити наявність у постачальника
9499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 394 шт.
8 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Храм ніндзя готовий відкрити свої двері та розповісти Вам свої секрети. Тренуйтеся разом із знаменитими героями, керуйте роботом та отримайте перемогу над зміями у наборі LEGO “Храм-додзьо ніндзя”.

Інформація про набір

Набір LEGO 71767 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 8 років (а також, можливо, їхніх батьків). Набір поставляється в досить великій картонній коробці, на передній стороні якої зображено храм, а на зворотній - він же в розрізі та етапи збирання. Усередині Ви виявите: 1394 деталі (12 пакетиків), 8 мініфігурок, роздільник деталей та друковану інструкцію на 296 сторінок.

Увага! У наборі є наклейки. Однак одна з них Вас точно порадує, адже вона дає змогу розшифрувати алфавіт ніндзя.

Персонажі набору

У храмі ніндзя вирує життя, адже тут є:

  • Ллойд - Зелений ніндзя у своєму кімоно;
  • Кай - червоний ніндзя в такому ж кімоно;
  • Коул - Чорний ніндзя в кімоно;
  • Нія - Ніндзя води в темно-сірому кімоно;
  • Майстер Ву – наставник ніндзя в кімоно тілесного 
  • П.І.В.В.Ж - дівчина Зейна та помічниця ніндзя у кольоровій броні;
  • Кобра-механік – новий помаранчевий змій 2022 року та ворог ніндзя;
  • Удав-руйнівник - ще один противник ніндзя у потужній броні.

Величний храм

Храм, який у висоту досягає близько 50 сантиметрів і розташований на вершині гори, здавна тренував найкращих із ніндзя. Тут відразу ж відкривається одна з функцій набору - каміння, що є знімним та символізує штурм храму лиходіями за допомогою тарана на колесах. Для зручності гри, задньої стінки немає.

Настав час відчинити двері!

  1. На першому поверсі знаходиться невелика вбиральня з раковиною та трубами. Тут же з одного боку є вхід, а з другого – кімната для зберігання капюшонів ніндзя. На стіні висить телевізор, який показує цікаву рекламу, спробуйте розшифрувати, що там написано. Поруч - майстерня П.І.В.В.Ж з важелями та панеллю управління.
  2. На другому поверсі розташована чайна кімната майстра Ву та збройова. У чайній кімнаті є така необхідна деталь, як алфавіт нінджаргон, що дозволяє розшифрувати написи. Також у кімнаті є невеликий чайник та чашка. У свою чергу, у збройовій Ви знайдете сюрікени, мечі та місце для тренувань.
  3. Третій поверх – кімната, присвячена Майстру Ву, оскільки на стіні висить його портрет. З боків знаходиться вільне місце, де ніндзя можуть відпрацьовувати свої прийоми.

Вийшовши з храму і пройшовши мостом, Ви потрапите на ще одне тренувальне місце. На цьому острівці росте дерево, а Нія може практикувати свої навички, збиваючи вогонь зі смолоскипів своїми водяними струменями.

Робот та таран

Храм з набору LEGO “Храм-додзьо ніндзя” також має побічні зборки, втілені в:

  • тарані. Це невелика, але міцна збірка. Великі колеса кріпляться штифтами Technic із дуже зловісним ковпаком із шипами. Ззаду є затискачі, куди можна помістити зброю;
  • червоному роботі Кая. На ньому Кай може пересуватися та боротися з ворогами, оскільки робот має меч та кулемет. За допомогою фіксованих шарнірів робот може стати стійкішим.

Нагорода за перемогу – стяг

Метою набору LEGO Ninjago 71767 є отримання колекційного стягу мудрості, на якому зображено храм ніндзя. Для того щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і, хоча вона офіційно ніде не сформульована, очевидно, що Вам доведеться перемогти зміїв. Отриманий прапор можна розташувати на роботі або в храмі.

Не втратьте можливість подивитися, як тренуються ніндзя і приєднатися до них у наборі LEGO "Храм-додзьо ніндзя".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Если я не ошибаюсь, сегодня как раз Китайский Новый год и я как раз дособирал этот храм. Сборка начиналась с двух меньших транспортных средств: странного вражеского тарана и очень красивого меха. Вместе с фигурками, они представляют уже что-то. Далее начался храм, который собирался слоями. Вся конструкция очень прочная, нет слабых мест, и его легко поворачивать. Цветовая схема с красновато-коричневыми стенами с темно-зеленой крышей и черными опорами работает хорошо. Существует смесь печатных частей и относительно небольшого листа наклеек для различных украшений. о всему храму есть различные комнаты, в том числе тренировочные комнаты, алтарь, зона для медитации через мост, станция управления мехами и разрушаемая стена.
    Достоинства:
    Подойдет не только фанатам ниндзя, но и тем, кому нравится восток. Главный храм служит очень хорошим экспонатом. Многие минифигурки разбросаны по всему процессу сборки. Отличное соотношение цены и качества.
    Недостатки:
    Таран выглядит странно и не особо вписывается в остальную концепцию.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Этот набор ВЕЛИКОЛЕПЕН. Минифигурки крутые, особенно новые Ву и П.И.И.В.Ж! Также для мантий ниндзя используются новые цветовые контрасты. Основная сборка - это большая храмовая постройка для жизни и тренировок ниндзя. Внутри додзё много места и он великолепно выглядит снаружи, включая маленький сад вблизи. Но мне не нравится маленький таран Змеев, почему-то дизайнеры лего решили, что в каждый новый набор нужно добавить что-то для них, но вот зачем - не понятно.
    Достоинства:
    Новые и обновленные фигурки очень красивые. Храм стильный, большой, наполненный внутри. Коллекционные флаг - новинка января 2022 года.
    Недостатки:
    Таран Змеев просто ни к чему, вряд-ли он что-то сделает против ТАКОООГО храма.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Трое моих сыновей (9, 11 и 13 лет) с удовольствием собирали этот набор! Вы можете загрузить инструкции на несколько устройств, так что вам не нужно бороться за одну инструкцию. Мне нравятся дополнительные комнаты, включая чайную и мастерскую. В целом, додзё занимает более 30 сантиметров в высоту и 50 в ширину, где располагается 2 этажа, соединенные лестницами. В нем также есть 8 мини-фигурок: Ллойд, Кай , Коул, Ния, Мастер Ву, Пивж, а также злые воины-змеи Кобра Механик и Удав Разрушитель.
    Достоинства:
    Более 1000 деталей и простые инструкции для их объединения. Заднюю часть можно открыть и закрыть. Множество комнат и фигур.
    Недостатки:
    Робот нужен только для игры, не более.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари