>
В наявності
579 грн
448 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

104 шт.
2 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
728 грн
574 грн
+ =
878 грн
700 грн
+ =
2578 грн
2088 грн
+ =
728 грн
574 грн
+ =
978 грн
784 грн
+ =
1038 грн
834 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Бойовий робот Аріна" дає змогу дитині відчути себе частиною чогось більшого, пліч-о-пліч з Аріном борючись проти Воїна-кігтя.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71804 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 104 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 4 років. Тематика набору - роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Мініфігурка Аріна та Воїна-кігтя

Нескладно здогадатися, що набір ЛЕГО 71804 містить 2 мініфігурки, які є противниками:

  1. Арін. Ніндзя в комплекті носить своє традиційне вбрання - жовте кімоно з драконом, що обвився навколо. У нього є знімний жовтий капюшон і 2 золоті катани, встановлені на підставці;
  2. Воїн-кіготь у масці вовка. Друга мініфігурка також віддає перевагу з одягу кімоно, проте синього з фіолетовим кольору. На голові у воїна маска вовка, яку можна зняти. І, подібно до Аріна, у нього є своя зброя - вигнутий меч.

Битва технологій

Битва в цьому наборі розгортається біля печери, в якій захований чарівний молот. Печера синього кольору, з бузковим кришталевим каменем, що закриває вхід і камерою всередині. Усередині неї встановлено молот із червоним лезом. Щоб отримати його, і в Аріна, і у Воїна-кігтя є свої засоби пересування:

  1. Робот Арона. Він золотого кольору, з рухомими ногами, шарнірними руками і місцем для мініфігурки в області голови. Оскільки набір розрахований на дитину від 4 років, то центральна конструкція робота збирається зі збільшених деталей. Щоб помістити Арона всередину, потрібно відкрити нагрудник і посадити його в передбачене місце. В одній руці робот тримає великий меч, а в другій - лезо, що обертається;
  2. Планер Воїна-кігтя. Воїн вирішив діяти хитро і атакувати робота з повітря. Його планер чорно-синього кольору, має крила, що нахиляються, із закріпленими на кінцях списами і місце для мініфігурки, що сидить посередині. Головна функція транспортного засобу - це можливість стріляти фіолетовими круглими дисками. Їх у набір додано 3 штуки, про запас. 

Дійте швидко і рішуче, щоб перемогти Воїна-кігтя в наборі ЛЕГО "Бойовий робот Аріна" і отримайте перевагу для ніндзя - чарівний молот, захований у печері. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари