>
Уточнити наявність у постачальника
11499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

854 шт.
8 шт.
54 × 0.7 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Навіть коли намагаєшся зупинити знищення світу, завжди знайдуться противники цього. Яскравий приклад - набір LEGO "Суперсекретний десантний корабель поліції". У той час, як Еммет із компанією намагається завадити Лорду Бізнесу залити все клеєм, останній направляє проти них загін поліції. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70815 був випущений у рамках серії LEGO Movie. Він містить 854 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - збірна модель.

Особливості серії. У наборі серії LEGO Movie необхідно перешкодити злому Лорду Бізнесу знищити ЛЕГО-світ, який замислив склеїти його. Для цього можна заручитися допомогою Еммета, Вітрувія, Люсі і навіть Бетмена, щоб стати Майстром-будівельником і зібрати потрібні для перемоги речі. 

Воюючі сторони

Набір ЛЕГО 70815 включає 8 мініфігурок, які однаково розподілені між героями і лиходіями:

  • Еммет. Головний герой одягнений у блакитну сорочку і помаранчевий костюм будівельника. За спиною у нього червоний Блок опору;
  • Бетмен. Він має принти чорного костюма з рельєфом м'язів і логотипом кажана. На голові чорна маска, за спиною чорний плащ, а в руці бетаранг;
  • Ллойд. На ньому зелене кімоно ніндзя і зелений капюшон, що покриває майже все обличчя. На спині наплічники, які дозволяють закріпити 2 катани;
  • Джонні Тандер. Останній із команди Еммета одягнений у сорочку з червоною шийною хусткою, чорні штани та має коричневий капелюх;
  • 4 робокопи. У всіх чотирьох сині костюми з невеликими принтами значків і наколінниками. У двох із них є бронежилети, а ось головні убори є у всіх, починаючи з каски і закінчуючи шапкою.

Поліцейський корабель

Познайомившись із мініфігурками, час переходити до корабля робокопів. Його складання починається з основи з доповненням у вигляді технічних деталей - коробки передач. Забігаючи наперед, вона призначена для обертових реактивних двигунів на кораблі. Потім збирається кабіна і відсік для зберігання речей. На наступному етапі додаються центральний збройовий магазин, підйомні бічні двері та задні двері. Далі збірка трохи деталізується, додаванням освітлення. Заключні етапи представлені у вигляді тюремної камери, ракет і реактивних двигунів. 

У корабля є кілька функцій, які потенційно мають допомогти копам у затриманні втікачів:

  • можливість закріпити трос на кораблі та мініфігурці, дозволивши тій безпечно зістрибнути вниз за допомогою контролю лебідки;
  • легке відкриття і закриття бічних дверей;
  • тюремна камера, в яку можна помістити і закрити персонажа;
  • поворотна турель на даху;
  • керовані ракети з боків;
  • поворотні реактивні двигуни. 

 

Здавалося б, у наборі ЛЕГО "Суперсекретний десантний корабель поліції" перевага очевидно на боці робокопів. Однак не варто забувати про головну здатність Майстрів-будівельників - можливість збирати з деталей необхідні предмети. Лавіруйте між пострілами та вичікуйте момент, щоб контратакувати корабель і використати його деталі на свою користь.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лис, 2023
    Модель, перш за все, являє собою чудово спроектований футуристичний поліцейський автомобіль, причому досить великий. Почнемо з того, що корабель добре вкритий червоними та синіми поліцейськими ліхтарями, які завжди з'являються в тандемі. Великі громіздкі двері корабля відчиняються, щоб показати важкоброньовані та озброєні поліцейські війська. На жаль, коли ви відкриваєте одну з дверей відсіку, поле зору башти блокується з цього боку, що позбавляє її можливості вести вогонь по ворогах з цього боку корабля. Однак блокування дверей відсіку компенсується тим, що дві передні кульові башти можуть стріляти по бокам. Корабельний трос працює добре, оскільки він має важіль зупинки і запуску, щоб утримувати трос на місці або дозволити йому розмотатися. Джонні Тандер - чудова мініфігурка. Його вусате обличчя вже давно не було у наборах. Компанію йому складають, звичайно ж, Еммет, також Ллойд та Бетмен.
    Достоинства:
    Броньований, зчленований і добре озброєний дизайн набору робить його запеклим суперником для будь-якого транспортного засобу. Багацько прожекторів, гармат, башт та лазерних установок. Є величезне лобове скло. Унікальна двомісна кабіна. Великий набір як друкованих панелей, так і наклейок. Унікальні, деталізовані фігурки з поверненням Джонні.
    Недостатки:
    Шкода, що гігантське вікно кабіни пілотів не відкидається.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Цей корабель точно заслуговує того, щоб бути придбаним. Він повільно збирається знизу догори і, на диво, включає деякі дуже цікаві функції. Це, наприклад, спуск десанту відкриття всіх дверей або кидання когось у в’язницю. Також є ракети, які легко летять на 2-3 метри. Загалом у цьому наборі 8 мініфігурок. Так ВІСІМ! Порівняно з іншими наборами, кількість приємно вражає. Загалом четверо робо-спецназівців, Еммет (наш герой Lego Movie), Ллойд, Джонні Тандер і, звичайно, Бетмен. Герой серіалу «Пригоди», який почався в 1998 році понад 15 років тому, повертається з новими принтами торсу та у новому капелюсі. Так, Джонні, це про тебе, ось би бачити тебе частіше.
    Достоинства:
    Як завжди, лего пропонує складні та приголомшливі способи проектування своїх наборів. Набір добре озброєний 4 новими бластерами, 2 з яких є модифікованими важкими бластерними гвинтівками. Я не з тих, хто розбирає набори на запчастини, але я думаю, що ці червоні планки досить рідкісні. Щедрі 8 мініфігурок.
    Недостатки:
    Труднощі з розміщення наліпок.
  • 5.0

    6 лис, 2023
    Чесно кажучи, при першому погляді на набір я не був надто схвильований. Однак переглянувши мультфільм, змінив свою думку і набір опинився у кошику. Так-так, пройшло стільки років і я тільки зараз глянув. Після завершення збірки корабля починається найцікавіше. Конструкція міцна. Вішати її, встановлювати на імпровізовану основу - не проблема! Діти, а також дорослі, які в глибині душі все ті ж діти, мають безліч варіантів для гри. Це і лебідка, і пушки. А з сімома мініфігурками можливості для гри майже безмежні. Враховуючи, що тут є Бетмен і така кількость чорних деталей, ми всі знаємо, що потрібно робити;)
    Достоинства:
    Він має багато функцій, таких як в'язниця, рухомі гармати спереду, двері, які піднімаються вгору, кулемет на даху і трос, до якого можна прикріпити поліцейських. Десантний корабель можна швидко та легко перетворити на "Зоряні війни" або іншу тематику, потенційно включно з Бетмобілем. Мініфігурки - не лише поліцейські, але також Еммет, Бетмен, Ллойд та Джонні Тандер.
    Недостатки:
    Дайте хвилинку... та ж немає такого)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари