>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

387 шт.
2 шт.
26.2 × 19.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Чи Ви готові до воістину убивчого ритму? Тримайтеся міцніше, адже в наборі LEGO "Робо-хіп-хоп-автомобіль" мають бути смертельні веселощі в прямому і в переносному сенсі. У нових наборах серії LEGO Vidiyo компанія відмовилася від наборів тільки з мініфігурками і пропонує більш комплексні збірки, присвячені музиці. Що ж, вперед, час об'єднати збірку конструктора з музикою.


Додаток

Набір LEGO 43112 створений для взаємодії з спеціальним додатком — LEGO VIDIYO. Тому, перед покупкою набору обов'язково впевніться, що воно підтримується на Вашому девайсі. Скануйте мініфігурки і плитки і створюйте власні, унікальні кліпи. Є можливість: вибрати сцену, пісню, виконавців, створити обкладинку альбому. Не турбуйтеся про те, що тут можуть бути неактуальні мелодії, в бібліотеці Universal Music Group знайдеться те, що сподобається кожному. Щотижня і без того великий список поповнюється новими хітами. Ловіть ритм і вперед, запалювати!

Порада! Для коректної роботи програми LEGO VIDIYO і Вашої зручності, скануйте все там, де є достатньо місця. Персонаж повинен мати можливість спокійно переміщатися, тому найкраще підійде підлога або стіл.
 

Bandmates

Бендмейти — це звичні всім мініфігурки, тільки створені для цієї серії. Від звичайних практично нічим не відрізняються, хіба що мають принти, що більш запам’ятовуються. Набір LEGO "Робо-хіп-хоп-автомобіль" порадує шанувальників відразу 2 новими мініфігурками для подальших виступів. Обидві мініфігурки — роботи, але зроблені взагалі по різному.

  1. Перший робот — дівчина. Вона виконана в жовтому кольорі. Має волосся, забране на одну сторону, щось на зразок худі і принти по всьому тілу, які імітують деталі.
  2. Другий робот — хлопець. Виконаний він переважно в білому кольорі. З волоссям, укладеними на верх, окулярами, куртці з принтами, він виглядає не гірше своєї подруги.

Це просто бомбічний дует, який порве всі світові чарти.

BeatBits

Біти — це спеціальні плиточки 2 на 2, які можуть додати Вашим відео більше ефектів. Набір LEGO 43112 надасть Вам 14 рандомних плиток і 2 спеціальні:

  1. Перша спеціальна плитка додасть круті звуки роботів в Ваш кліп. Вона прикрашена відповідним принтом, а саме роботом, співаючим в мікрофон.
  2. Друга — прикрасить відео графіті. Незамінна річ, якщо кліп буде зніматися в стилі реп. На ній зображено блакитне графіті на салатовой цегляній стіні.

Не турбуйтеся, всі плиточки додадуть щось круте в ваш арсенал, щоб Ви могли створити справжній шедевр.

Машина

Компанія LEGO прийняла рішення відмовитися від виробництва наборів серії лише з мініфігурки, тому в наборі LEGO 43112, крім них, Ви виявите досить велику машину. Вона виконана у футуристичному стилі, неначе прибула з далекого майбутнього. Зберіть її самі і переконайтеся, наскільки круто виглядає поєднання прозорих, чорних і золотих деталей.

За рахунок додавання цієї збірки, з набором LEGO "Робо-хіп-хоп-автомобіль" можна грати просто так. Є можливість повертати динаміки, ліхтарі і тд. Але якщо Ви вирішите зняти кліп, то вона легко перебудується в сцену і буквально через пару хвилин буде готова приймати виконавців.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає цих роботів і їх круту тачку сьогодні. Допоможіть їм здорово повеселитися на сцені і запишіть справжній хіт. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Купити набір LEGO Vidiyo (43112) "Робо-хіп-хоп-автомобіль" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 4.0

    30 лип, 2021
    Я коллекционирую интересные фигурки, поэтому в данном наборе меня интересовали лишь они. Отзыв о самой машине и приложении я думаю, напишет кто-то другой. Порывшись в интернете, я знал, что их зовут Синг-бот и Басс-бот. Исходя из их названий и принтов “под робота”, могу предположить что они ими и являются. У Синг-бот волосы теплого золотого цвета, который сейчас часто используется. В свою очередь, у парня волосы и очки, что уже было в битбоксе. Если у девушки все в порядке с торсом - просто желтая толстовка, то у парня странный белый капюшон, который к тому же не сочетается с рубашкой. Если выбирать, то Синг-бот получилась более удачной.
    Достоинства:
    Минифигурки имеют симпатичные металлические принты. У девушки порадовало сочетание желтой толстовки и золотистых волос. Парень в целом более удачный, чем тот, который был в битбоксе 43107.
    Недостатки:
    -1 балл за непонятную толстовку парня.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Изначально мы купили этот набор. Нареканий абсолютно никаких нет, машина получилась очень крутой и всего за пару секунд может быть переделана в сцену. Но, спустя где-то неделю после покупки, сын показал еще один набор - Битбокс хип-хоп робота. Что это такое и насколько его стоит взять, если у нас уже есть этот набор?
    Достоинства:
    Минифигурка девушки с лицом под металлик очень круто выглядит. Я так понимаю, за счет присутствующих битов (звук робота и граффити), можно и техно и рэп играть. Сзади в машине есть багажник для гитары, магнитофона, кубка и тд.
    Недостатки:
    Непонятки с битбоксом.
    • 30 лип, 2021
      Ну тут все просто. В этом наборе вы получаете сцену-машину, 2 минифигурки и 16 битов. В наборе с битбоксом есть переносная коробочка, чтобы вы могли взять набор с собой, 1 минифигурка и 16 битов. Тематика одна, поэтому можно играть вместе.
  • 5.0

    30 лип, 2021
    Набор для маленьких брутальных мужчинчиков. Хотя, возможно, и девочкам понравится этот футуристический дуэт. К машинке даже приделаны колеса, чтобы вы могли колесить с гастролями. Главное не забыть самое важное - установить приложение, а то никакой магии не будет. Разобраться в нем не так сложно, нужно лишь отсканировать фигурки и дальше все расскажут. Особенно понравился эффект граффити.
    Достоинства:
    Со сборкой поможет разобраться инструкция, а с приложением встроенные подсказки. Фигурки очень крутые, в обычных наборах таких не видели. С машинкой можно играть даже просто так.
    Недостатки:
    Из-за темных цветов может не понравится девочке.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари