>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

89 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.

Опис

Додайте в свої виступи магії і легкості з набором LEGO "Бітбокс "Фея Фолку". Або в Ваших кліпах прозвучать народні мотиви? Вирішувати вам. Що ж, вперед, час об'єднати збірку конструктора з музикою.

Додаток

Набір LEGO 43110 створений для взаємодії з спеціальним додатком — LEGO VIDIYO. Тому, перед покупкою набору обов'язково впевніться, що воно підтримується на Вашому девайсі. Скануйте мініфігурки і плитки і створюйте власні, унікальні кліпи.

Є можливість вибрати:

  • сцену;
  • пісню;
  • виконавців;
  • створити обкладинку альбому.

Не турбуйтеся про те, що тут можуть бути неактуальні мелодії, в бібліотеці Universal Music Group знайдеться те, що сподобається кожному. Щотижня і без того великий список поповнюється новими хітами. Ловіть ритм і вперед, запалювати!

Порада! Для коректної роботи програми LEGO VIDIYO і Вашої зручності, сканувати краще там, де є достатньо місця. Персонаж повинен мати можливість спокійно переміщатися, тому найкраще підійде підлога або стіл.

Bandmates

Бендмейти — це звичні всім мініфігурки, тільки створені для цієї серії. Від звичайних практично нічим не відрізняються, хіба що мають принти, що більше запам'ятовуються. Набір LEGO "Бітбокс "Фея Фолку" порадує шанувальників новою мініфігуркою — феєю. Принти у неї барвисті, квіткові. Зроблені вони з допомогою поєднання салатового, бірюзового, помаранчевого та рожевого кольорів. На обличчі у феї крутий мейк, а на голові рожеве волосся, виглядає це правда магічно. Як бонус — за спиною блакитні крильця.

З аксесуарів: скрипка і смичок.

Вона просто бомбічна виконавиця, яка готова порвати всі світові чарти своєю фолк-музикою.

BeatBits

BeatBits — це спеціальні плиточки 2 на 2, які можуть додати Вашим відео більше ефектів. Набір LEGO 43110 надасть Вам 14 рандомних плиток і 2 спеціальні:

  • Перша спеціальна плитка — це магічне заклинання, яке перетворить предмети в щось інше, вибране випадковим чином.
  • Друга спеціальна плитка додасть ефект фантастичного світу, адже задіявши її, на сцені з'явиться чарівний ліс.

Не турбуйтеся, всі плиточки додадуть щось круте в ваш арсенал, щоб Ви могли створити справжній шедевр.

Збірка

Збірка в роботі LEGO "Бітбокс "Феї Фолка" представляє собою бітбокс — сцену. Передня частина зроблена як під скло, так що відразу можна розглянути мініфігурку. Усередині бітбокса можна як зберігати мініфігурки з усім необхідним, так і зробити з цього сцену. Власне тому набір можна взяти куди завгодно і влаштувати свій концерт де завгодно. Тим більше, що тут же є ручка для зручного перенесення.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає цю фею сьогодні. Допоможіть їй здорово повеселитися на сцені і запишіть справжній хіт. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Vidiyo (43110) "Бітбокс "Фея Фолку" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари