>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

86 шт.
1 шт.
12 × 12 × 12 cm
7+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо в світ важкої музики і нескінченного драйву разом з творчим набором LEGO VIDIYO Бітбокс Дракона-Металіста (43109)!

Діти зможуть проявити свої таланти в режисерській та кліпмейкерскій майстерності. Вирушайте в жаркий рок-тур разом брутальним Драконом-металістом. Задайте жару і влаштуйте вечірку з важкими гітарними рифами в стилі хеві-метал!

Дракон-вокаліст виглядає просто незрівнянно. Як і личить представнику року, колоритно і епатажно. Фігурка має яскраве вогненно-червоне забарвлення. Одягнений в рокерську жилетку і штани, деталізовану шипами і ланцюгами, а в руках тримає мікрофон. Помах його величезних крил зачарує і вразить кожного шанувальника.

Гра нового покоління

Набір складається з 86 деталей, в нього входить 14 випадкових бітбітів і 2 спеціальних особливих бітбіта. Оживіть казкового персонажа в спеціальному безкоштовному додатку LEGO® VIDIYO ™, відсканувавши бітбіти зі спецефектами.

Конструктор LEGO 43109 — це поле для творчої фантазії і реалізації потенціалу дитини. Діти зможуть знімати фантастичні відеокліпи з яскравими сюжетами і піснями, крутими танцями і спецефектами. Організувати вогняне хард-рок шоу або рок-оперу? Легко!

Бітбокс Дракона-Металіста — відмінна ідея для подарунка активним хлопчикам і дівчаткам від 7 років, які люблять танці і музику. Створюючи власні відеокліпи, діти спробують себе в різних творчих сферах. Стати продюсером, режисером, кліпмейкером і головною зіркою своїх творінь? Запросто!

Безпечна гра для юних артистів

Діти зможуть ділитися своїми творіннями і обмінюватися враженнями з друзями на абсолютно безпечній соціальній платформі. Всі коментарі і завантажені відео ретельно модеруються, також є можливість встановлення батьківського контролю.

Зручність зберігання і портативність

У комплект входить зручна BeatBox коробка, яку можна прикрашати елементами LEGO. Збірна коробка ідеальна для зберігання бітбітів і мініфігурок. Також дитина зможе перевозити її і брати з собою в дорогу.

LEGO — гарант якості

Всі набори LEGO проходять ретельну перевірку на міцність. Деталі випробовуються на нагрів, удари, скручування і падіння, тому вони абсолютно безпечні, надійно з'єднуються між собою. Батьки можуть не хвилюватися і бути спокійними за безпеку своїх дітей, адже всі набори LEGO відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки.

Створюйте, експериментуйте і діліться емоціями разом з LEGO VIDIYO!

Купити набір LEGO VIDIYO Бітбокс Дракона-Металіста (43109) можна в нашому інтернет-магазині.

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари