>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

180 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

Оживіть улюблених персонажів
Тепер «Супер Маріо» це не тільки персонаж з монітора, а цілком матеріальна іграшка, яку можна взяти в руки і розглянути в деталях. Серія Super Mario - новинка серпня 2020 року, яка обов'язково сподобається фанатам однойменної гри. Спробуйте втілити в життя сюжет знайомого «Маріо» та збирайте монети в тривимірному просторі свого будинку. Випробуйте нові особливості і можливості ігрового процесу. Пориньте в атмосферу гри і спробуйте пройти всі випробування.

Додайте веселощів грі
Доповніть стартовий набір Супер Маріо Пустелею Покі для того щоб урізноманітнити гру. Додайте персонажу нових перешкод і проходьте їх разом. Це допоможе вам набрати додаткових балів і подивитися, як Маріо поведе себе в пустелі. Пробуйте грати з різними костюмами і спостерігайте за здібностями Маріо. Якщо Вам набрид маршрут, ви завжди можете створити новий і спробувати сили на ньому.

Що вас чекає в пустелі?
У пустелі росте багато кактусів, з одним з них Маріо доведеться битися. У розпорядженні героя подіум, який обертається, з прикріпленим до нього молотком. Розкручуйте подіум сильніше для того щоб з усією сили збити кубики, які тримають кактус. Це допоможе вам заробити додаткові очки. Для повної перемоги бийтеся з Кротом Монті. Стрибайте у нього на голові і збирайте монети. Що може бути веселіше?
Спостерігайте за очками на табло, яке прикріплено до грудей фігурки Маріо. Крім того, все буде супроводжуватися характерними звуками, які допоможуть зробити гру ще більш зрозумілою. Маріо буде міняти обличчя в залежності від того, що він робить і що відбувається в грі.
Приємним доповненням до набору буде безкоштовний додаток ЛЕГО Супер Маріо - це платформа на якій можна подивитися інструкцію по збірці набору, креативні рішення, а також ділитися ідеями з іншими гравцями. Доступно для Android і iOS.

Основні характеристики набору
1. 180 деталей - побудувати новий цікавий маршрут не складе труднощів.
2. Даний набір доповнює базовий - Пригоди з Маріо (Артикул: 71360). Ви можете придумувати різні комбінації.
3. Фігурка Маріо не входить в комплект.
4. Якість на першому місці. Іграшки ЛЕГО виробляються з безпечного, нетоксичного пластику.
5. Сумісний з будь-яким іншим набором LEGO, адже в конструкторі використовується одне кріплення з 1958 року.
6. Вікове обмеження - 6 +
Купити набір LEGO Super Mario Пустеля Покі (71363) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    18 сер, 2020
    Жаль, что плохо прочитала описание к этому набору и не обратила внимания, что фигурки Марио в данном наборе нет. Ребенок сильно расстроился, пришлось бегом дозаказывать фигурку. Теперь полный порядок - ребенок наконец-то перестал днями торчать у компьютера. Набор развивает у ребенка креативное мышление - он сам додумался, что Марио может прыгать.
    • 30 вер, 2020
      Не только креативное мышление, но и моторику, фантазию. Сами играем в эти наборы, не только дети.
  • 5.0

    6 сер, 2020
    У наборі платформи не обов'язково скріплювати між собою, можна розтушувати їх на відстані, тоді Маріо доведеться ще й стрибати. Жовтий колір може наділити героя стійкості до великих температур, Ви ж у пустелі. Стрибайте, виконуйте трюки. Дітлахам весело та й батьки згадають гру дитинства.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    На мій погляд, це самий кумедний набір цієї серії. Він тренує вправність Вашего героя. Кактус смішний, хоч і намагається заважати Маріо, нічого у нього не вийде. Зробіть набір черговим випробуванням на шляху до перемоги.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари