>
Уточнити наявність у постачальника
699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

133 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТИ у комплект. Ви можете прідбаті стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

Зіграйте з улюбленого персонажем наяву
Консольні гра Super Mario стала культовою. У неї простий геймплей, Який захоплює з головою. Чоловічок, Який бігає через перешкоду и збірає монетки Закохана у собі Мільйони. Компанія ЛЕГО не могла пройти Повз такого цікавого ігрового решение и перенесла его в 3D формат, чим порадувала фанатів легендарної гри. Спробуйте Маріо в виде реальної іграшки, яка может бігаті и збіраті монетки по всьому будинку. Віпробуйте Нові возможности гри з конструктором ЛЕГО. Готовий набір - це только початок веселощів. Гра з ним - цікавий процес, Який ви можете спробуваті на Собі.

Що вас чекає в наборі
Набір LEGO Super Mario лавові проблема (71364) є ДОПОВНЕННЯ до стартового набору Серії Пригоди з Маріо (Артикул: 71360). Додано пригод персонажу и Збирай додаткові окуляри. Зберіть для Маріо додаткові перешкоду та Спробуйте їх обійті, набравши максимальну Кількість очок. Особлівістю набору є ті, что ві можете его комбінуваті з іншімі и прідумуваті все Нові маршрути для героя.

Гра з набором
Спонукати для Маріо нову смугу перешкоду с помощью деталей модульного ігрового набору LEGO Super Mario лавові проблема (71364). Основне випробування - це фігура здасться бавовни, яка має вигляд вісувної платформи. Ворог з'являється при Стрибки Маріо на кнопку «Р». Набирайте додаткові окуляри, пройшовші Цю перешкоду. Така функція зустрічається только в даного наборі! Перекидали фігуру лави, для того щоб дійті до фінішу. Чи зможете ви впоратіся з ЦІМ випробування?
Спостерігайте за Прогресо в грі через табло на грудях фігурки Маріо. На ньом можна подивитись Кількість очок, Реакції персонажа и его Дії. Звуки героя допоможуть Повністю занурітіся в гру. Зверніть увагу, при кожному Русі Маріо змінює емоції: вирази рота и очей.
Безкоштовна додаток ЛЕГО Супер Маріо - це платформа на Якій можна подивитись інструкцію з будівництва набору, креативні решение, а такоже ділітіся ідеямі з іншімі гравця. Доступно для Android и iOS.

Основні характеристики
1. У наборі 133 деталі - на збірку нужно Небагато часу.
2. Є набором-ДОПОВНЕННЯ до базового набору Пригоди з Маріо (Артикул: 71360) та розшірює его функціонал.
3. Граті з ЦІМ набором безпечно, Аджея у ВИРОБНИЦТВІ вікорістовується нетоксичний пластик вісокої якості.
4. Для дітей від 6 років.
5. Чудовий подарунок для фаната гри «Супер Маріо»
Купити набір LEGO Super Mario лавові проблема (71364) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється НЕ только по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні и Сертифіковані.

  • 5.0

    2 жов, 2020
    Хороший набор, купили недавно дочке. Во первых комплект и качество сборки понравился, все добротно и собирается легко. А во вторых приятно порадовало то, что Марио из нашего прошлого набора отлично реагирует на цветные детали из набора "Лавовая проблема". Это хорошо, что фигурка универсальная. В наборе элементы со специальным QR-кодом и поэтому когда Марио становится на такую деталь, то он зарабатывает бонусы и соответственно на экране меняется надпись. Все это сопровождается звуковым уведомлением и изменением лица персонажа. Круто в общем, ребенку очень нравится.
    Достоинства:
    Качественные детали, хорошая комплектация, интересные уровни для Марио.
    Недостатки:
    Инструкция недостаточно полная, но на официальном сайте можно скачать подробную.
  • 5.0

    7 сер, 2020
    Щоб повністю пройти всі уровні гри, цей набір також знадобиться. Але він може існувати і окремо, якщо Ви замовити додатково мініфігурку Маріо. Вам необхідно буде стрибати через лаву, приборкати привида. У цілому набір захопливий.
  • 5.0

    5 сер, 2020
    LEGO Super Mario Лавовая проблема (71364) - це ще один іспит для Маріо. Набір трохи механізований. Ворог з'являється коли Маріо стрибає на кнопку «Р». Сам по собі привид не такий і страшний. За перемогу над ним, Ви можете надати додаткові бали.
    • 30 вер, 2020
      По-моему, это не единственный механизированный набор. Подскажите, кнопка функционирует хорошо?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари