>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

11 шт.
0 шт.
12.2 × 4.7 × 9.1 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Зверніть увагу!

Інтерактивна фігурка Маріо НЕ ВХОДИТЬ у комплект. Ви можете придбати стартовий набір з Маріо окремо: Пригоди з Маріо (71360)

 

LEGO Super Mario - що це?
Фанати Nintendo тріумфують - світ побачить нова серія ЛЕГО, присвячена одній з найпопулярніших ігор - Супер Маріо. У цьому ностальгічному конструкторі втілений свіжий погляд на знайому всім гру. У нових наборах ви спробуєте принципово новий метод гри з конструктором. Вас чекають нові можливості і фішки - випробуйте їх! Зберіть колекцію з 4 Маріо в різних вбраннях, які представляють собою рівні гри. Крок за кроком освоюйте новий рівень з Маріо і переходьте до гри з іншого фігуркою.
Культові персонажі з екранів в тривимірній реальністі
Тепер ви можете взяти Маріо в руки і розглянути його ближче. Персонаж в ЛЕГО варіанті перестає обмежуватися рамками екрану - він може вільно пересуватися по всій кімнаті. При цьому, принцип гри не змінюється - збирайте бали на своєму шляху, проходьте випробування і дивіться, як на це реагує фігурка. Варто зазначити, що для створення Маріо була придумана нова концепція фігурки для того щоб можна було в лічені секунди змінити наряд героя, а з ним і його характер і можливості.

Суть ігрового процесу
Гра з пластиковим Маріо майже нічим не відрізняється від консольної гри «Супер Маріо». Зберіть для вашого героя ігровий простір з конструктора, в якому є точка старту і фінішу, доріжка і перешкоди на ній. При кожному русі Маріо нявкає - така особливість костюма і характеру. При цьому, він вміє змінювати вираз обличчя, для того щоб передавати емоції: його рот і очі можуть приймати різний стан. На грудях у фігурки розташований лічильник, який показує очки в грі і керує процесом. Для початку гри нахиліть Маріо вперед і біжіть назустріч пригодам.
Для гри використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Super Mario, який доступний для Android і iOS. Тут ви знайдете інструкцію по збірці, керівництво гри, творчі рішення і натхнення для веселощів.

Детальніше про набір
1. Складається з 11 деталей для збірки костюма котика для Маріо.
2. Для активації костюма - прикріпіть його до тулуба персонажа з основного набору.
3. Рекомендуємо поєднувати набір з іншими для веселої гри.
4. Буде цікавий дітям від 6 років.
Якщо ви в пошуку оригінального подарунка - рекомендуємо звернути увагу на цей набір. Його оцінить будь-який фанат гри «Super Mario» і любитель збирати конструктор.
Купити набір LEGO Super Mario Кіт Маріо (71372) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    2 жов, 2020
    Хороший интерактивный набор, купили для сына, т.к. он очень любит эту игру. Мне как родителю, было приятно наблюдать, что ребенок с увлечением занимается сборкой, развивает моторику рук и мышление, создает интересные уровню для прохождения. Управлять с приложения удобно, все по блютуз соединению идет. Фигурка реагирует по разному каждый раз, когда выполняешь определенное действие. Забавно в общем то, а главное ребенку нравится такая реакция персонажа. Нашел на форуме целый раздел, посвященный созданию новых уровней и поэтому теперь считай каждый день вместе с ребенком занимаемся прохождением. Покупкой доволен.
    Достоинства:
    Вполне интересная идея воплощения игры персонажем Марио через такой костюм. Много различных уровней можно создавать.
    Недостатки:
    Работает только от батареек. Иногда подвисает приложение на телефоне, но это крайне редко бывает.
  • 3.0

    5 сер, 2020
    Взагалі не сподобався набір. Просто у нього гратися не можливо. Він є лише додатком до наборів із Маріо. Скажімо так, цей костюм може стати бонусом для героя після вдалої місії. Уважно читайте, що входить до набору.
    • 30 вер, 2020
      Конечно, дополнение! Поэтому и цена такая. А, еще этот костюм применим к серии Симпсоны и Миньоны.
  • 4.0

    7 сер, 2020
    Коли ми сім'єю вирішили збирати набори із Маріо, довго вирішували брати чи брати цей набір. Костюм кота є захисним костюмом для героя. Саме у ньому наш герой одержав перемогу у наборі LEGO Super Mario Замок Боузера - битва с боссом (71369). Отож, це добрий додаток. Рекомендую!

Рекомендуємо подивитися ці товари