>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

254 шт.
0 шт.
19.1 × 5.9 × 13.9 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Надихайте творчими ідеями вашу дитину від дев'яти років за допомогою унікального декоративного набору LEGO Seasonal Серце (40638). Цей набір дозволяє зібрати з кубиків ЛЕГО не лише декоративну прикрасу, а й створити своїми руками символ кохання, який можна подарувати на День матері, День батька, День Святого Валентина, День Народження та на інші важливі події.

Це просто красиво! Все так весняно та свіжо. Щоправда, можна подумати, що цей набір створений спеціально до Дня Святого Валентина, але це такий дивовижний подвійний зміст. Серце з кубиків ЛЕГО не лише символізує любов під час свята, а й втілює життя і пробудження природи через квіти, що розпускаються. Це ніби маленьке диво, в якому кожна квітка говорить про ніжність та радість зустрічі весни.

Подаруйте цю дивовижну можливість своїм дітям або зробіть подарунок для себе, щоб розкрити своє самовираження та створити унікальний подарунок на будь-яке свято.

Про набір

Декоративний набір LEGO Seasonal Серце (40638) складається з 254 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Розміри цього шедевра наступні – висота 19 сантиметрів, ширина 20 сантиметрів, але найголовніше, що кожен міліметр цього виробу із кубиків ЛЕГО наповнений щирим натхненням.

Кожна деталь конструктора ретельно розроблена для того, щоб забезпечити максимальну виразність та якість складання. Завдяки кожній квітці, кожному елементу для декорування цей вінок-серце набуває об'ємності, що надає йому вигляду, ніби він виготовлений зі справжніх живих квітів, коли ви дивитися на нього з відстані. Ви знайдете в наборі не тільки елементи для створення самого серця, але й підвіску, яка дозволить вам легко розмістити його у будь-якому місці вашого будинку чи офісу.

Підготуйтеся до вибуху креативності із цим набором LEGO! Яскраві, насичені кольори деталей просто зачаровують, але не забудьте і про ніжні пастельні варіанти, такі як світло-рожевий, блакитний і бузковий. Цей набір – справжня знахідка для всіх шанувальників LEGO, що доповнює арсенал фаната для власних унікальних проектів. Пориньте у світ яскравих фарб та безмежних можливостей разом з LEGO Seasonal!

Пориньте у світ нескінченних можливостей

Цей набір не просто пропонує зібрати серце з кубиків ЛЕГО – він дарує можливість кожній дитині перетворити її на унікальний витвір мистецтва. Завдяки широким можливостям персоналізації кожен кубик з комплекту можна використовувати для створення численних варіацій прикрас на честь різноманітних сезонних свят. Надихаючі варіанти складання, зображені на коробці, стануть провідниками у світ уяви, пробуджуючи творчий потенціал дітей кожному етапі створення орнаменту як серця. Створюйте щось унікальне своїми руками та відчувайте радість творчості разом із LEGO!

 

Придбати декоративний набір LEGO Seasonal Серце (40638) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    1 лют, 2023
    Це сердце було весело та легко складати для нас із чоловіком. Подобається, як його можна налаштувати та ідеально повісити вдома. Квіточки тримаються добре і навряд чи будуть відпадати, навіть з часом. Думала, що готове сердечко може вийти невеликим за розміром, проте воно десь 20 на 20 сантиметрів, що на мою думку ідеально. З одного боку можна повісити будь-де, а з іншого не маленьке. Чоловіки, беріть на список та беріть подарунок коханим дівчатам на день Святого Валентина, ціна ж супер.
    Достоинства:
    Дуже красива маленька збірка з великою кількістю корисних елементів. Включено деталь, на яку одразу можна повісити виріб. Якщо набридне сердечко, квіти можна буде використати у будь-яких інших наборах, особливо маленькі елементи.
    Недостатки:
    По бокам деталі основи з'єднані ніби шарнірами, а могла б бути цільна деталь сердця.
  • 5.0

    1 лют, 2023
    Впевнений я не один такий, хто купує подарунок на День Святого Валентина заздалегідь. Звичайно, бігати і намагатись знайти щось за день доволі екстремально, але не моє. Тому вже за 2 тижні в мене лежить цей набір, швидко відправлений магазином Конструкторс. Звичайно, поки не відкривали, але мені здається, що буде дуже класно зібрати разом та кастомізувати. Класно, що рожеві квіточки поєднані з листочками. Це додає необхідного різноманіття та реалістичності. Готову збірку планую повісити на стінку.
    Достоинства:
    - милий набір; - декілька підготовлених варіантів збірки; - багато рожевих деталей; - великі та маленькі квіточки; - можливість повісити на стінку.
    Недостатки:
    - можливо, підійде не під кожен інтер'єр.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари