>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

166 шт.
0 шт.
19.1 × 4.4 × 13.9 cm
8+
0 шт.

Опис

Організація романтичного пікніка для їжаків з кубиків LEGO - це неймовірно мила та весела пригода! Озброївшись яскравими цеглинками та своєю уявою, ви можете створити чудове місце для пікніка з двома чарівними їжачками в головній ролі.

На цьому затишному пікніку їжачки можуть насолоджуватися атмосферою кохання та романтики, пригощаючись смаколиками та насолоджуючись один одним в оточенні прекрасної природи. У складі ігрового набору все необхідне створення атмосфери свята. Також їжаків можна від'єднати від лавки, щоб вони могли вільно стояти, або ж вони можуть сидіти і насолоджуватися пікніком з ковдрою, трояндою, чашками, пирогом та жовтим метеликом. Крім того їжачки можуть тримати чашки у своїх милих лапках. А після завершення гри їжачки стануть чудовим декоративним експонатом на полиці, на тумбочці біля ліжка у вашій кімнаті або на робочому столі.

Цей ігровий набір LEGO стане ідеальним подарунком для тих, хто цінує теплі моменти з близькими та любить створювати магію власними руками. Пориньте у світ веселощів, любові та натхнення з LEGO і створіть свій власний романтичний пікнік для їжачків!

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Романтичний пікнік їжачків (40711) складається з 166 елементів ЛЕГО, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Даний ігровий набір LEGO – чудова ідея для подарунка з іграшковими тваринами, який можна подарувати на особливі свята, такі як День святого Валентина, День матері чи День батька. Нехай ваші близькі насолоджуються яскравими та веселими моментами з LEGO! І не забудьте комбінувати цей ігровий набір з іншими наборами серії LEGO Seasonal, щоб вашим дітям було ще цікавіше вигадувати різноманітні святкові пригоди!

Романтична серія LEGO Seasonal

Романтична серія LEGO Seasonal – це колекція ігрових наборів ЛЕГО, створених спеціально для того, щоб додати атмосферу кохання та романтики у вашу LEGO колекцію. Ці ігрові набори зазвичай випускаються до свят, таких як День святого Валентина або інші особливі події, пов'язані з любов'ю та веселощами.

У серії ви знайдете різні моделі та сцени, які допоможуть вам створити моменти ніжності та тепла. Наприклад, романтичні пікніки, вечірні побачення, сцени з прикрасою сердечками та багато іншого. Такі ігрові набори відрізняються яскравими фарбами, веселими деталями та милими аксесуарами, щоб додати додаткову чарівність у вашу гру.

LEGO Seasonal серія дає вам можливість створити особливі моменти та поділитися ними з близькими та друзями. Дані ігрові набори також чудово підходять для подарунків, особливо тим, хто любить LEGO та цінує теплі та романтичні моменти у житті. Зверніть увагу на інші святкові набори серії.

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Романтичний пікнік їжачків (40711) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари