>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

312 шт.
0 шт.
15.5 × 7 × 14 cm
9+
0 шт.

Опис

Полярні ведмедики - це не найочевидніший, але все ж таки символ Нового року, оскільки вони асоціюються з Північним полюсом, де і проживають разом із Сантою. Зберіть звірят у наборі LEGO "Білі ведмеді взимку", які також святкують Новий рік поряд з невеликою ялинкою.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40571 був випущений у рамках серії LEGO Seasonal. Він містить 312 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія Seasonal покликана радувати любителів конструктора на свята. Новий рік, Великдень, Хелловін, День народження – до будь-якої урочистості є оригінальні подарунки у вигляді конструктора LEGO.

Складання набору

Складання сцени з ведмедями не завдасть особливих турбот ні дорослій, ні дитині. Вона розділена на 3 пакетики:

  1. мама-ведмедиця;
  2. основа;
  3. маленький ведмедик і ялинка.

Для початку збирання набору LEGO 40571 потрібно розпакувати пакетик №1 і висипати з нього деталі. Починається складання ведмедя знизу і рухається нагору. Спочатку з'єднуються деталі тулуба, потім ніг, з'являється червоний шарф, додаються гладкі деталі, окремо встановлюється голова і перша частина складання готова. Далі черга переходить до пакетика №2, в якому представлено основу для сцени. Вона складається з великих закруглених деталей, на які встановлюються блакитні, напівпрозорі та білі, імітуючи сніг та лід. На цьому ж етапі збираються 2 маленькі подарунки під ялинку. Завершує збирання пакетик №3. На відміну від великого ведмедика, маленький формується з голови і переходить до тулуба, а потім ніг. Також збирається засіб пересування – червоні санчата. Остання частина - ялинка, яка починається зі стовбура, а потім додаються зелені деталі із кольоровими кульками. Залишається з'єднати всіх разом і збірку закінчено!

Готова модель ведмедиків

У готовому вигляді збірка ведмедів досягає близько 9 сантиметрів заввишки. До неї включено:

  1. основу, яка складається із засніженої місцевості, замерзлої річки та дрібних сніжків;
  2. маму-ведмедика. Вона більша за розміром і має червоний шарф, щоб не застудитися (так-так, ведмеді LEGO також хворіють). Мама спокійно сидить і спостерігає за тим, що відбувається;
  3. маленького ведмедика. Він стоїть на санчатах і готується з'їхати з гірки;
  4. прикрашену святкову ялинку із жовтою зіркою на верхівці;
  5. 2 маленькі подаруночки під ялинкою: блакитний та червоний.

Готова сцена однозначно навіє кожному не лише новорічний настрій, а й почуття домашнього затишку та дитячої безтурботності. Варто тільки поглянути на маму і сина, що грають поруч, на души стає по домашньому спокійно і радісно. Залишається нарядити велику ялинку та святкувати Новий рік у компанії не лише близьких, а й ведмедиків.

 

Перенесіться на Північний полюс, де, як і на інших континентах, радіють і святкують Новий рік у компанії близьких у наборі LEGO “Білі ведмеді взимку”. Святковий настрій гарантований не лише взимку, а й улітку.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари