>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

380 шт.
2 шт.
28 × 7.5 × 26 cm
10+
0 шт.

Опис

Дизайнери моделей ЛЕГО регулярно радують своїх шанувальників цікавими новинками. Цього разу вони у співпраці з розробниками гри Overwatch Blizzard Entertainment створили дещо неймовірне!

Чим LEGO Overwatch 75977 Джункрат і дорожній пес може здивувати?

Відкриваючи коробку, дитина виявить у ній 380 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них можна зібрати величезного Турбосвина і дивакуватого Крисавчика з дерев'яною ногою. Фігурки відрізняються високою деталізацією і є точною копією знаменитих віртуальних персонажів. Турбосвин озброєний ланцюговим гаком і металометом, а Крисавчик — гранатометом, фугасною міною, пекельною шиною і капканом.

Неможливо обійти стороною крутий жовтий чопер, який зробить гру ще веселішою. З його допомогою можна придумувати унікальні ігрові ситуації або здійснювати вже відомі ігрові маневри.

Ганяй, трощи та веселися!

Однак це ще не все! У коробці також можна знайти спеціальну діораму, яка зображує поле бою Джанкертаун. Вона дозволить з головою зануритися в атмосферу віртуальних битв.

Перевага ЛЕГО 75977

Набір підходить не тільки фанатам гри Overwatch, але і тим, хто тільки почав знайомитися з цим всесвітом. Крім яскравих і непередаваних емоцій, конструктор ще й розвиває такі якості, як дрібна моторика рук, уява, концентрація, посидючість і багато іншого. Крім того, грати з іграшкою можна як наодинці, так і разом з друзями. Граючись з друзями, у дітей виробляються правильні комунікативні якості, які так необхідні у сучасному світі.

При цьому всі деталі зроблені з високоякісного пластику і не бояться падінь, подряпин та інших неприємностей. Вони зберігають свій первинний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації, тому іграшка стане ідеальною прикрасою кімнатного інтер'єру.

Купити LEGO Overwatch 75977 Junkrat & Roadhog можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари