>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

340 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.3

Опис

Кролики в грі Minecraft ще ті пустуни, спробуйте наздогнати хоч одного. Добре, що в наборі LEGO "Кроличе Ранчо" ганятися ні за ким не потрібно. Вам просто так нададуть двох кроликів та невеликий будинок, зроблений у формі кролика. Застрибуйте в нього та обживайтеся.

Кілька слів про набір

Набір LEGO 21181 випущено у січні 2022 року в рамках серії LEGO Minecraft. Спереду коробки зображена ферма повністю, а на звороті - деякі аспекти детальніше, включаючи функції. Розпакувавши коробку, Ви виявите: 340 деталей, 2 фігурки персонажів, 2 кроликів і багато веселощів. У готовому вигляді збірка досягне більше 12 сантиметрів заввишки, 22 завширшки і 12 завглибшки.

Мешканці набору

Вже з назви набору, а вона звучить як LEGO “Кроличе Ранчо” стає зрозумілим, що головними героями тут будуть кролики. Але не кроликами єдиними багатий цей набір. Тут Ви зустрінете:

  • Приборкувача – господаря цього ранчо. За його скіном стає відразу зрозуміло, що він приручає кроликів, адже спереду зображено кирку та моркву. У скіна сірі штани, білий светр із принтом та бірюзова голова. Зі зброї у Приборкувача кам'яна кирка;
  • зомбі у своєму класичному вигляді. Сам він зелений, одягнений у фіолетові штани та блакитний светр. Примітно, що такі фігурки мають чорні очі без зіниць. У цьому наборі зомбі перед походом на ранчо озброївся кам'яним мечем;
  • кролика – одного з мешканців ферми. Дорослий кролик тут чорного кольору з милим рожевим носиком і великими вухами, як і належить середньостатистичному кролику;
  • крольча - ще одиного жителя ранчо. Від великого кролика відрізняється коричневим забарвленням та меншим розміром. В цілому, це та ж мила тварина з великими вухами.

Можливо, це й не найбагатше на кроликів ранчо, але в Приборкувача все попереду. З Вашою допомогою, пройде кілька днів і пройти не буде де, скрізь будуть кролики (ну і 1 зомбі звичайно ж).

Затишне ранчо

Ймовірно, Приборкувач непогано постарався, щоб побудувати таке ранчо, яке Ви можете бачити в наборі LEGO 21181. Головна споруда тут - будиночок у вигляді кролика, всередині якого є верстак, факел і бочка з киркою. Будинок побудований з білих з чорними блоків, а вушка і ніс - рожеві. Легкий доступ всередину забезпечує відсутність задньої стінки та знімний дах.

Одразу перед будинком - невелика загорода для кроликів, куди Приборкувач садить їх на ніч. Вдень вони мирно стрибають поблизу і їдять траву і моркву з городу. Спеціальний механізм дозволяє кроликам підстрибувати. Поблизу будинку також росте кілька різнокольорових квіточок.

Стережіться зомбі

Ви бачите це? У печері біля ранчо причаївся легендарний ворог - зомбі і чекає на зручний момент, щоб напасти. І не просто так, він також озброївся кам’яним мечем. Щоб перемогти його, заманіть його вдень на сонце, де він швиденько згорить, або скористайтеся блоком динаміту та підкиньте його у повітря.

Важливий момент! Не зліться на цього набридливого зомбі, навіть якщо він заглядатиме на ранчо кілька разів поспіль. Так вони вже створені, що постійно нападають на гравців. Поставтеся з розумінням, але все ж таки не давайте себе зловити.

Фанатам гри Minecraft, любителям кроликів (або зомбі) точно сподобається набір LEGO "Кроличе Ранчо", де вони зможуть зібрати власне невелике ранчо та весело провести час.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 4.0

    17 січ, 2022
    Не могу сказать, что этот набор приносит что-то новое в лего. Это просто неплохой среднестатистический набор по майну. Биом обычный - трава, есть небольшая пещера с зомби и ферма. На ферме можно заняться обыденными делами. Порадовал дом в виде кролика, но он, к сожалению, не очень большой. Прям новое-новое в наборе - скин укротителя кроликов. Забавно звучит, укротитель этих маленьких пушистиков.
    Достоинства:
    Набор яркий, много рыжей морковки и цветных цветов. Дети найдут с чем тут поиграть, подарю набор племянникам.
    Недостатки:
    Всего 2 кролика, маловато для фермы и укротителя. Небольшой дом.
  • 4.0

    17 січ, 2022
    Пока сложно сказать, насколько дочка долго будет с ним играть, но на данный момент ей набор очень нравится. Набор унисекс, главное, чтобы получатель разбирался хоть немного в игре. Нас здесь порадовала концепция с кроликами, довольно большие размеры фермы и новый скин для главного героя. Капля дегтя, за которую сниму 1 балл - скучная функция взрыва, которая есть практически что в каждом наборе.
    Достоинства:
    Все выполнено качественно, на каждой детальке надпись лего. Легко соединяются и разбираются. Кроликов можно соединить с чем-то другим, пандами или лисами.
    Недостатки:
    Функции не интересные, лучше бы сделали какой-то автомат с морковкой.
  • 5.0

    17 січ, 2022
    Это совершенно новый набор 2022 года, полный развлечений, который займет любого поклонника Minecraft на несколько часов. Набор содержит 340 деталей в 3 пакетах, а буклет с инструкциями содержит 101 шаг для успешного завершения этого набора. Дом небольшой, но вряд ли его можно рассматривать как сам дом, скорее как небольшую пристройку для фермы. Кроликов много, как и должно быть.
    Достоинства:
    Взрыв, кролики, реалистичная ферма, функция прыжка и взрыва.
    Недостатки:
    Стандартный зомби.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари