>
Уточнити наявність у постачальника
12199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 336 шт.
0 шт.
58 × 11.5 × 37 cm
18+
0 шт.

Опис

Land Rover Defender – один із найбільш упізнаваних автомобілів і досягнення британського машинобудування. Надійна конструкція та прохідність практично на будь-якій місцевості роблять автомобіль бажаним для шукачів пригод і зараз. А віднедавна кожен фанат може отримати його зменшену копію в наборі LEGO "Land Rover Classic Defender 90". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10317 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 2336 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 18 років. Тематика набору – автомобіль. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикрашання інтер'єру. 

Land Rover Defender з деталей ЛЕГО

Автомобіль у наборі ЛЕГО 10317 збирається з пісочно-зелених деталей. Серед них деякі елементи, які вперше з'являються в такому кольорі. Завдяки пласким сторонам і простим вигнутим краям, машина з деталей повністю повторює оригінальну - справжню. Готова модель без багажника на дах досягає розмірів 16 сантиметрів заввишки, 32 в довжину і 16 завширшки. Колісна база, яка в справжньому автомобілі становить 229 сантиметрів, у варіанті конструктора ЛЕГО приблизно 19 сантиметрів. 

Трансформація в більш туристичний варіант відбувається шляхом додавання чорних затискачів і деталей багажника на дах. Також у автомобіля можна відкрити капот, задні з бічними дверима і повернути колеса за допомогою керма. Пізніші версії справжнього автомобіля були доступні з 5-циліндровим турбодизельним двигуном. Тому в наборі двигун V8 можна зняти і замінити турбодизелем.

Цікавий факт! Додані до набору наліпки включають номерні знаки – L316 HUE. L316 – це внутрішні код для позначення автомобіля; HUE – частина реєстраційного номера найпершого Land Rover, випущеного 1948 року (HUE 166).

Екіпірування для пригоди

Оскільки модель автомобіля Land Rover Defender насамперед призначена для експедицій і поїздок на природу, то, крім відображення просто машини, на ній можна також закріпити різні інструменти і предмети для виживання. Устаткування прикріплено практично скрізь: з боків і на капоті, ззаду, спереду і все, що поміщається на багажнику на даху. Багажник кріпиться за допомогою затискачів у шести точках на кузові і легко знімається. Загалом набором передбачено такі предмети:

  • 2 каністри з символом "Х" з боків;
  • ящик з інструментами (можна відкрити і виявити невеликі детальки);
  • домкрат для підйому автомобіля;
  • лебідка;
  • запасне колесо;
  • автомобільний шноркель;
  • кувалда, лопата, 2 сокири;
  • вогнегасник;
  • 2 тягові пластини;
  • драбина.

Зберіть автомобіль, призначений для подорожей у наборі ЛЕГО "Land Rover Classic Defender 90" і, можливо, він надихне Вас на справжні пригоди або принаймні поїздку на природу. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари