>
Уточнити наявність у постачальника
869 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

87 шт.
2 шт.
20.5 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія ігрових конструкторів LEGO в січні 2023 року представляє нових персонажів, нові локації в чудовому ігровому всесвіті - LEGO Friends. Відчуйте натхнення та захоплюючу гру з новими ігровими наборами.

Подаруйте дітям старше 4 років нові враження від виїзду на природу разом із новим ігровим набором LEGO Friends Відпустка на природі (41726). Перед вами нове покоління мешканців міста Хартлейк-Сіті - любителька природи Отем та справжня міська дівчина Алія. Як думаєте, чи сподобається Алії життя на природі, адже вона так любить міське життя. Отем покаже їй цікаву сторону лісового життя і розповість багато таємниць.

Отем проводить більшу частину вільного часу на ранчо, обожнює гуляти з тваринами, досліджувати ліси та поля. Незважаючи на її фізичну особливість, дівчинка ніколи не стикалася з труднощами, які б вона не змогла подолати. Нехай то сходження на скелю, щоб поласувати найсолодшою ожиною у штаті або навчання своєї кращої подруги Алії лазанню по деревах. Дівчата люблять проводити час разом і насолоджуватися тишею природи.

Швидше сідайте в автофургон і вирушайте назустріч пригодам. Вибирайте ідеальне місце у лісі Хартлейк-Сіті, розміщуйте кемпер, смажте зефір на багатті, фотографуйте дивовижну природу навколо вас. Ух ти, ви тільки подивіться, який рідкісний метелик жовтого кольору, давайте швидше його сфотографуємо на згадку. Він схожий на метелика-лимонку чи капустянку, як думаєте це вона? Отем точно знає відповідь це питання, а ви?

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Відпустка на природі (41726) складається з 87 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, а також різноманітних аксесуарів. Використовуючи інтуїтивно зрозумілу, покрокову ілюстровану інструкцію зі збирання, ви зможете скласти автомобіль з багатофункціональним причепом для кемпінгу. Розміри туристичного транспорту такі:

  • Висота – 7 см;
  • Довжина – 19 см;
  • Ширина – 6 см.

Також ви зможете урізноманітнити процес будівництва за допомогою мобільного додатку – LEGO Building. Зручні інструменти програми допоможуть вам збільшувати, повертати вашу споруду під будь-яким кутом у зручному 3D форматі. А також відстежувати ваші особисті успіхи будівництва, зберігати прогрес складання поточного процесу та багато іншого. Встановіть безкоштовний мобільний додаток на ваш гаджет та насолоджуйтесь ще більш сучасним та цікавим процесом конструювання.

Завдяки даному набору, діти можуть вигадувати нові рольові сценарії гри, спостерігати за природою, розвивати тему дружби із новими ігровими персонажами LEGO Friends. Проведіть час разом із вашими дітьми за цікавою кемпінговою грою. Допомагайте розвивати будівельні навички, навчайте новому, надихайте своїх дітей на створення унікальних споруд разом із LEGO Friends.

Комбінуйте ваші набори ЛЕГО Френдс із наборами ваших друзів та створюйте цікаві будови та сценарії для гри.

Якість та безпека

Кожен елемент ЛЕГО, навіть найменший, відповідає усім суворим світовим галузевим стандартам якості. Компанія ЛЕГО гарантує безпеку, сумісність та простоту складання своїх конструкторів. Усі кубики та деталі, перед виходом у продаж, проходять ретельний аналіз та перевірку на безпеку та відповідність усім світовим стандартам якості. Адже, для компанії LEGO ваша безпека понад усе.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    21 січ, 2023
    Перезапуск серії Друзі став для мене з одного боку здивуванням, а з іншого логічною зміною. Не можуть же одні й ті самі діти залишатися маленькими протягом більше 10 років. Щоб подивитись, чи сподобається це доньці, взяла на пробу цей невеликий набір. Що одразу можна відмітити - фігурки стали більш деталізованими та отримали разноманітніший одяг. Сама збірка не особливо змінилась - все така ж якісна та у стилі серії. Хоча набір і невеликий, але грати є з чим. Можна зняти верх кемпінгу, проїхатись у ньому та пограти з аксесуарами.
    Достоинства:
    Пастельні кольори, які добре поєднуються. Зв'язок з природою, який потрохи стає традиційним. Нові дівчата з новими деталями. Смішні зефірки.
    Недостатки:
    Автомобіль міг би бути і закритим, з можливістю зняти дах.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари