>
Під замовлення
3499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
3 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Мрієш стати ветеринаром і допомагати тваринам з усього світу? Досить мріяти, пора діяти! І конструктор LEGO Friends 41446 Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті допоможе тобі в цьому.

Чим же набір може здивувати?

Іграшка складається з приймальні, стійла для коней, оглядового покою і оглядового балкона. Неможливо обійти стороною і спеціальну дорожню сцену, яка дозволить розігрувати різні ігрові ситуації порятунку тварин.

Варто відзначити, що всі моделі виконані в яскравих тонах і відрізняються глибокою деталізацією. Більш того, вони не бояться падінь, подряпин і інших неприємностей, тому відмінно підходять навіть для динамічної гри.

Це ще не все! У коробці ти знайдеш величезну кількість цікавих аксесуарів, а також кілька мініфігурок тварин, серед яких:

  • собака поводир;
  • кінь з сідлом;
  • кошеня;
  • щеня;
  • черепаха.

Більш того, ти також знайдеш ще і мініфігурки Белли, Мії, а також ветеринара Донни. Можеш не сумніватися, гра буде веселою і цікавою.

Ти можеш доглядати за маленьким кошеням, лікувати собаку або просто скакати на коні по всій кімнаті. У будь-якому випадку ти отримаєш море яскравих емоцій і радості.

А ось ще дещо цікаве!

Конструктор LEGO Friends 41446 Ветеринарна клініка в Хартлейк-Сіті відмінно взаємодіє з іншими наборами, а значить можливості для гри здорово розширюються. Крім того, регулярна гра з іграшкою прокачує логіку, розвиває уяву, покращує дрібну моторику рук та інші якості. Це ідеальна можливість, щоб провести час весело і з користю.

Набір підходить як хлопчикам, так і дівчаткам віком від 6-ти років і містить 258 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Купити його можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши на гарячу лінію.
 

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Який сенс робити набір з тваринами, якщо вони там максимально банальні. Додайте більшого різноманіття, а то все тільки коти. Добре, що хоч черепашка є. Хоча будівлею ветклініки я більш ніж задоволена. Стильна, сучасна будівля, верхній поверх - скло. З іншої сторони все відкрито, можна без проблем розставляти все і грати.
    Достоинства:
    Будівля клініки зроблена доволі сучасно. Достатньо місця для гри. Загалом одразу зрозуміло, що це ветклініка.
    Недостатки:
    Трошки банальні тварини.
  • 4.0

    3 бер, 2021
    Я вот не могу припомнить, неужели раньше не было никакого набора с ветеринаркой, это же так просто. Здесь в принципе, ничего сверхестественного, такая себе обычная клиника с персоналом и животными. Что бросается в глаза, так это значок собаки на верхушке, сразу понятно, что что-то связанное с животными. Животные в наборе немного банальные, добавили бы какого-то хамелеона или игуану для разнообразия))
    Достоинства:
    Здание хорошо спроектировано. Особенно понравился второй этаж.
    Недостатки:
    Набор же должен быть завязан на животных, а они здесь вообще банальные: кот, собака, лошадь. Хотелось какого-то большего разнообразия.
    • 31 бер, 2021
      Не знаю про набор с ветеринаркой, но мне это здание напомнило городскую больницу 41394.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари