>
В наявності
2499 грн
1932 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

617 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4148 грн
3202 грн
+ =
2848 грн
2201 грн
+ =
4298 грн
3318 грн
+ =
6648 грн
5127 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зустрічайте нове покоління мешканців Хартлейк-Сіті. Починаючи з січня 2023 року всесвіт ігрових наборів ЛЕГО Френдс розширюється, представляє нових героїв та нові локації для гри. А з лютого 2023 буде випущений спеціальний випуск LEGO TV Special LEGO Friends, який дасть старт абсолютно новому телесеріалу LEGO Friends. Дуже цікаво, чи не так? А зараз давайте детально подивимося на новий ігровий набір LEGO Friends Dog Rescue Center (41727).

Дівчинка Отем зі своїм другом Заком вирішили відвідати свою подругу ветеринара Габріеллу, вона працює в спеціалізованому рятувальному центрі для собак. Незважаючи на свою особливість, Отем дуже життєрадісна і сповнена енергії дівчинка, вона обожнює тварин і з радістю приходить у центр допомоги для собак. Зак щиро радий взяти участь у допомозі тваринам і вкотре продемонструвати всім свою доброту. Допомагайте разом із нашими героям піклуватися про трьох цуценят: Пікля, Деше та Грейс. Вимийте, підстрижіть та розчешіть собачок на грумінг-станції. Потім допоможіть Габріель перевірити здоров'я кожного цуценяти у спеціальному процедурному кабінеті.

Зверніть увагу, що одне із цуценят пересувається за допомогою спеціального візка. Габріель повинна перевірити як проходить процес адаптаціъ, але з першого погляду видно, що цуценя веселе і життєрадісне, незважаючи на свою зовнішню особливість. Воно  енергійно грає з іншими цуценятами, має гарний апетит та сміливий характер. А ось інше щеня, активний Деш вирішив викопати яму! Давайте привернемо його увагу грою на гірці або завданнями на смузі перешкод. Веселий настрій на цілий день вам та вашим друзям гарантовано.

Розкажіть друзям про цуценят, милі собачки чекають на своїх майбутніх господарів. Може, хтось із ваших друзів давно мріє про собаку, а взяти цуценя зі спеціалізованого центру для собак чи притулку – чудова ідея.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Рятувальний центр для собак (41727) створений для юних любителів собак старше 7 років і складається з 617 елементів, трьох мініфігурок та інструкції зі збирання. Ветеринарний набір наповнений усім необхідним для догляду та розваг цуценят. Тут безліч аксесуарів: збільшувальне скло, ваги, ліки, щітка, ножиці, іграшки для собак, їжа, вода, ліжка для цуценят та багато іншого.

Використовуйте спеціальний мобільний додаток LEGO Building Instructions для того, щоб процес складання був веселішим та цікавішим. Слідуйте крок за кроком за простою інтуїтивно зрозумілою інструкцією з додатку, повертайте споруду під будь-яким кутом, спостерігайте за своїм прогресом в 3D форматі на екрані вашого смартфона або планшета.

Рятувальний центр для собак із кубиків ЛЕГО має такі розміри:

  • Висота – 18 см;
  • Глибина – 20 см;
  • Ширина – 26 см.

Діти з радістю створюватимуть свої власні сценарії гри, сучасні історії дружби нових персонажів із ігровими наборами нового покоління LEGO Friends. Ігровий набір LEGO Friends Рятувальний центр для собак (41727) стане чудовим подарунком для вашої дитини в день народження або на будь-яке інше свято.

Безпека та якість

Усі елементи ігрових наборів ЛЕГО відповідають суворим галузевим стандартам якості. Кубики та деталі ретельно перевіряють та піддають різноманітним дослідам, щоб переконатися у безпеці та якості. Так було ще у 1958 року, так є і зараз.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    2 лют, 2023
    Донька обожнює тварин і усі набори обирає саме з ними. Тема цього набору — догляд за тваринами та порятунок, а також надання медичної допомоги, якщо це необхідно. У ньому складається велика будівля центру, а також менший майданчик. Є 3 персонажі (Отем, Габріела та Зак), а також кілька тварин (собаки), щоб приділяти їм увагу та турботу. Ми можемо мити їх у ванні, стригти волосся, проводити лікування тощо. У комплекті багато аксесуарів, таких як гребінці, ножиці, пляшечки, миски. Набір також дотичний до екології та сталого розвитку, оскільки на даху є сонячні батареї. 5 кубиків з 5.
    Достоинства:
    Цікавий набір, який зачіпає різні важливі теми. Збірка виробу не є складним завданням, але може зайняти деякий час. Її можна як з'єднати, так і розділити будівлі. 3 герої і стільки ж песиків. У центрі все продумано та пристосовано, тому навіть такса з паралічем задніх лапок може легко потрапити всередину.
    Недостатки:
    Як на мене, то в песиків надто малі вольєри для утримання.
  • 5.0

    2 лют, 2023
    Перші враження від цього набору були чудовими, фірмова коробка лего була набагато більшою, ніж я очікував, і викликала величезний фактор “вау ефект” у доньки. Всередині знаходяться деталі лего, інструкції та 3 міні-фігурки; Отем, Зак і Габріела. У набір також входять 3 собаки, одна з яких має колеса замість задніх лап, що, знову ж таки, здається милим, оскільки у ветеринарному центрі є невеликий пандус. І на них же засновані головні ігри у наборі як проходження смуги перешкод. Я б сказав, що це найкращий набір лего, який у нас коли-небудь був. З радістю рекомендую, особливо як «головний» подарунок фанату лего, що любить тварин!
    Достоинства:
    Яскраві деталі. Майже все пов'язано з тваринами (багато аксесуарів та збірок). Частина будівлі інтегрована у дерево. Великі вікна на даху. Детальні фігурки людей та собак.
    Недостатки:
    Згадався мультфільм "Кіт у чоботях 2" і було б смішно, якби у цей набір був доданий 1 котик.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари