>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

259 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Допоможіть Еммі та Ріверу здійснити мрію про чисту планету, прямо зараз.

Ви шукаєте цікаву іграшку для дітей 6 років? Цікаву іграшку, яка зможе розповісти про важливість турботи про довкілля? Вантажівка для переробки відходів із кубиків ЛЕГО Френдс (41712), те що потрібно.

Унікальна вантажівка-сортувальник сміття

Всі ми знаємо, що відходи від життєдіяльності людини завдають великої шкоди всьому навколишньому середовищу. Якщо ігнорувати сортування сміття, відходи будуть забруднювати ґрунт та воду, можуть бути небезпечні для птахів та тварин. Нести руйнівну силу місцевим екосистемам. Лише сортування сміття значно скорочує масштабну шкоду відходів для екології нашої планети.

Діти зможуть скласти компанію і наслідувати приклад Емми та Рівера у патрулювання та прибиранні пляжу міста Хартлейк-Сіті. Герої LEGO Friends збирають та сортують сміття та тим самим охороняють дику природу. За допомогою шарнірної руки Рівер спритно може підняти будь-яке сміття. Але слід працювати швидко, поки хитренький єнот не стягнув шкірку від банана.

Друзі збирають сміття з піску і чистять сортувальні сміттєві баки. За допомогою рухомих кронштейнів відправляють вміст баків у відповідні контейнери на вантажівці. Потім сідають разом у кабіну вантажівки (місце передбачено для двох мініфігурок) і вирушають далі зі своєю потрібною та важливою місією.

Сортувальні баки розміщені на пляжі, у спеціально відведеному місці. Три баки різних кольорів та ознайомча табличка - це місце для правильного сортування сміття.

Отже, ознайомтесь у який бак потрібно покласти ті чи інші відходи для подальшої переробки:

  • жовтий бак призначений для паперу та картону;
  • рожевий для скла;
  • зелений бак відведений для харчових відходів.

Зверніть увагу на номери вантажного автомобіля, відразу стає зрозумілим, що друзі люблять нашу планету і бережуть природу.

Вантажівка для переробки відходів з кубиків ЛЕГО збирається з 259 елементів та виходить наступних розмірів:

  • висота – 7 см;
  • довжина – 15 см;
  • ширина – 6 см.

Досить компактний сміттєвоз нового покоління, буде гармонійно виглядати серед колекції машин ЛЕГО вашої дитини.

Цифрове складання LEGO Building Instructions PLUS

Ігровий набір представлений не лише з покроковою ілюстрованою інструкцією, але й з інтерактивною інструкцією зі збирання – LEGO Building Instructions. Встановивши на свій гаджет спеціальний мобільний додаток, ваша дитина зможе змінювати масштаб, повертати, бачити кожен етап складання в цифровому вигляді.

Ігровий набір LEGO Friends Вантажівка для переробки відходів (41712) - це подарунок високої якості. Він буде цікавим як дівчаткам так і хлопчикам. Виготовлений у відповідність до суворих світових стандартів якості та безпеки.

ЛЕГО Френдс надихає на творчі ігри з різноманітними сценаріями. Допомагає зрозуміти важливість екології на планеті.

Що в коробці? 259 елементів ЛЕГО, 2 мініфігурки, ігрова фігурка єнота. 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари