>
Під замовлення
499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

83 шт.
1 шт.
20 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.
4.0

Опис

Конструктор LEGO Friends 41358 "Шкатулка-сердечко Мії" демонструє інтереси Мії, які пов'язані з любов'ю до природи. Усередині ви знайдете мініфігурку Мії, кролика, і все, що вам потрібно для відмінного відпочинку на природі. Шкатулка розрахована на зберігання конструктора всередині.

Розпали багаття на відкритому повітрі разом з Мією і її маленьким доброзичливим кроликом.

Аксесуари: багаття, зефір на паличці, сонцезахисні окуляри, бінокль і рації.

  • 4.0

    4 бер, 2019
    Это уже третий набор у дочери из серии LEGO Friends со шкатулками- сердечками, в этой модели возможно отдохнуть на природе вместе с Мией и небольшим пушистым кроликом. Есть небольшая зеленая поляна под ногами, на которой можно присесть, зефир, который можно будет приготовить на костре, стильные очки от солнца, рация, дабы позвать своих друзей на пикник, или просто пообщаться с ними, и бинокль, с помощью которого можно любоваться красотой окружающей природы. Все детальки компактно складываются в шкатулку, удобно набор брать с собой в путешествие или в гости. Из нескольких наборов серии выходят интересные тематические игры со своим уникальным сюжетом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари