>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

592 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

У Хартлейк Сіті обладнали новий ринок і не звичайний, а з вуличною їжею. Пориньте у цю атмосферу метушні, різноманітних смаколиків та веселощів у наборі LEGO Friends “Ринок вуличної їжі”.

Базова інформація про набір

Набір LEGO 41701 - один із січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 6 років. Поставляється в середній, барвистій упаковці: на передній стороні - зображення яток з їжею, на звороті - деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите 592 деталі, 3 фігурки, котика, друковану інструкцію та багато тематичних аксесуарів для створення шедеврів стріт-фуду. У готовому вигляді, збірка досягне більше 16 сантиметрів завширшки.

Персонажі набору

У наборі "Ринок вуличної їжі" є одразу 3 фігурки. При цьому вони можуть як готувати їжу, так і прийти її куштувати. Кожна фігурка має двостороннє обличчя, щоб демонструвати свої емоції від їжі. Отже, на ринок заглянули:

  • Емма – творча особистість, художниця. Можливо, саме тут вона знайде нове джерело натхнення. На ній світло-блакитна майка з накидкою, спідниця м'ятного кольору та сині черевики;
  • Нанді - одна з мешканок Хартлейк Сіті, яка прийшла поласувати смаколиками. Дівчина одягнена в блакитну майку з принтами, рожеву спідницю та білі босоніжки. На голові – жовта пов'язка;
  • Себастьян - ще один мешканець міста, якого спокусила різноманітність запахів. На хлопці жовта футболка, біла з блакитним спортивна кофта, зелені шорти та блакитні мокасини.

Усім їм уже не терпиться скуштувати смаколики, представлені на ярмарку. Що ж, не примушуйте їх чекати. Приєднуйтесь і з'ясуйте, що Вам найбільше подобається: тако, суші або рамен. І не забудьте запити свіжим соком!

Вулична їжа

У наборі LEGO 41701 є відразу 3 точки з продажем вуличної їжі: фургон з тако, кіоск із соками, прилавок із суші та раменом. Кожен із них відрізняється не лише їжею та аксесуарами, а й зовнішнім виглядом.

  • фургон мексиканської їжі. Про те, що Ви наближаєтеся до нього сигналізуватиме вивіска на кактусі. Сам фургон тепло-жовтий, з дверцятами, що відкриваються, і тако на даху. Всередині ви знайдете червоні гострі перці, соус гуакамоле та інші інгредієнти;
  • кіоск із соками. Цей кіоск привабить Вас великою морквою на даху та смачними смузі. Для приготування них на прилавку стоїть блендер. На вибір доступно 3 смаки, продегустувати які можна сівши поруч на табуретку. Для шкірок від фруктів та інших відходів, поруч стоїть смітник;
  • "східний" прилавок. Від цього прилавка, виконаного в стилі китайського храму, так і тягне різноманітністю спецій і запахів. Тут Ви можете приготувати або випробувати суші та рамен. Для їжі видадуть спеціальні палички.

Поїсти Ви можете або біля самих кіосків, присівши на спеціальні табуретки, або пройти в обідню зону. Там розташований стіл із лавочками, тому всі друзі помістяться та зможуть обговорити свої враження. Тут є кілька квіточок, ліхтарі і натягнута вивіска, що рекламує всі кіоски. Насолоджуйтесь їжею, сидячи за столом і не забудьте погодувати котика, який ходить поблизу!

Побувайте в кількох країнах світу і влаштуйте собі гастротуризм не виходять із дому з друзями з набору LEGO "Ринок вуличної їжі". Буде барвисто, смачно та цікаво.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 січ, 2022
    Мы с дочерью получили огромное удовольствие, собирая набор с рынком уличной еды. Продавцы на рынке могут выбрать грузовик с тако, суши-бар и киоск с соками (и везде своя маленькая еда из деталек). И это просто супер, ведь включено сразу несколько культур. Понравилось меню на стендах. Также неплохо, что добавлено место, где можно поесть. В моей семье мы любим ходить на рынки, уличные фестивали и продуктовые ярмарки, так что это был такой забавный способ отобразить нашу традицию.
    Достоинства:
    Необычный, но очень интересный набор для детей. У каждого киоска даже собственное цветовое оформление. Минифигурки со сменными лицами. Рыжий котенок с бантиком.
    Недостатки:
    Теперь давайте то же самое, только в серии Лего Сити, а то там все ограбления и пожары.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Недавно собирали этот набор с моими малышами (мальчик и девочка). И могу с уверенностью сказать, что маленьким мужчинкам тоже нравится. Этот набор Lego состоит из 592 деталей, что является достаточным количеством деталей. Этот набор позволяет детям узнавать о новых продуктах, при этом развлекаясь. Всего он предлагает собрать 3 места: грузовик с тако, бар с соком и кафе с суши. Поесть фигурки могут на специальных лавках неподалеку.
    Достоинства:
    - маленькие копии еды; - стенд с суши, бар с соком и грузовик с тако; - яркие цвета; - подходит и мальчику, и девочке.
    Недостатки:
    Хотелось бы минимальное (необязательное) соединение между всем этим.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Это один из самых красочных и насыщенных наборов. Здесь хватает и самих сборок, и мини-деталей еды. Грузовик с едой сделан так, что его можно открыть и обнаружить все спрятанные штучки для приготовления тако. А после продажи, его можно закрыть и поехать на другую точку. У фигурок по 2 выражения лица, так что они могут демонстрировать разные эмоции от еды (нашим все нравится).
    Достоинства:
    3 полностью разные точки продажи стрит-фуда. Грузовик ездит, закрывает двери и готовит самые вкусные тако. Есть даже место со столиком для еды.
    Недостатки:
    Некоторые шаги могут быть сложные для детей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари