>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

203 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Порятунок у джунглях ЛЕГО
Підготуйтеся до перегонів на час. Стефані виявила слоненя, який потрапив в пастку липкою бруду. Він починає тонути - і що ще гірше - гігантський, страшний павук підіймається на нього. Чи не втрачається ні хвилини! Використовуйте свою хитрість, щоб працювати зі Стефані й Еммою, щоб з'ясувати, як використовувати вантажівка, щоб звільнити слона. Коли він звільниться, йому знадобиться особлива обережність - нагодуй його пляшкою, занур на трейлер і достав назад на рятувальну базу джунглів. Дітям, які без розуму від машини, сподобається їздити на драмі в крутому іграшковій вантажівці. У нього є лопата, щоб копати в бруді, і гак, щоб витягнути тварину з болота. Акуратний іграшковий трейлер чіпляється до фіолетової вантажівки, щоб буксирувати теляти в безпечне місце. Це відмінний святковий подарунок для дітей, які люблять насичену рольову гру.
Особливості:
Подаруйте дітям, люблячим тварин, дар пригод в джунглях за допомогою цього комплекту LEGO Порятунок слоненя в джунглях (41421), який містить у себе лісову сцену і вантажівка, створений для того, щоб надихати на творчу гру. У цей набір входять дві фігурні фігурки міні ляльок, іграшка слоненяти та ряд цікавих аксесуарів, таких як іграшкова рація і пляшечка для годування дітей, які надихнуть вас на годинник творчих веселощів. Діти можуть використовувати іграшкову рацію для виклику допомоги, підвезти вантажівка до болота, витягнути іграшку-слона з бруду за допомогою лебідки, а потім годувати й доглядати за нею, поки вони повертаються в безпечне місце. Для виконання цієї місії в джунглях не потрібні батарейки - просто рішучість, рішучість і друзі LEGO Стефані й Емма в вашій команді.
Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    20 чер, 2020
    Дочка тішиться з цього набору, дуже любить тваринок, тому цей конструктор став для неї одним з улюблених. Невеличкий і адекватний о ціні набір, дуже рекомендую для дівчаток!
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Велике спасибі за рекомендацію, дочка задоволена грається і навіть шукає мультики тепер схожі на персонажів, якісний конструктор відразу видно і швидка доставка.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Спасение в джунглях - это один из тех наборов, который учит добру. Слоненок - милаха. Нужно сделать все, чтобы его спасти. Слоненок поранил ножку и нам понадобилось много усилий, чтобы доставить его на спасательную базу. Покормить слоненка из бутылочки не так уж и просто. Добавьте, пожалуйста, в набор фигурку мамы-слонихи.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари